לאחר עדכון אוטומטי של חלונות 10 -תקלה במשתמש

• פותח הנושא tkh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
על אף שאני נכנס למשתמש הרגיל שלי
הוא מכניס אותי למשתמש שנקרא TEMP
אמנם אני יכול לגשת למסמכים שנמצאים בתיקיות של המשתמש הרגיל
אבל סדר התוכנות וכל השלחן עבודה לא נמצא, וזה מקשה על העבודה

כל זה קרה לכאורה לאחר עדכון אוטומטי של מיקרוסופט (או שהיה אולי הפסקת חשמל??)
כי השארתי מחשב דולק ואחר כמה שעות שהגעתי הוא עדיין דלק אבל הייתי צריל להכנס שוב למשתמש.

האם מישהו נתקל בכזו בעיה, ומהו הפתרון?
תודה

• הוסף לסימניות
קיים. מה שהיה מוזר, שבכניסה הוא כותב את שם המשתמש הרגיל, ורק אח"כ הבחנתי שבעצם הוא נכנס למשתמש זמני.
למעשה כיביתי והפעלתי שוב, וכעת הכל חזר לקדמותו, אלא שכל ההורדות והקבצים שהיו במסמכים במשתמש TEMP נעלמו.

• הוסף לסימניות
תנסה לחפש את השמות שלהם ע"י תוכנת everything

• הוסף לסימניות
שאלה של בורה:
אם אני מעדכנת ל10 זה מוחק לי את מה שיש במחשב? תוכנות וכו'..?
צריך לעשות גיבוי לפני?

• הוסף לסימניות
תמצא תחת תיקיית Users את המשתמש הקיים ותגבה את כל המידע, זה דבר ראשון,
לאחר מכן גש לעדכוני ווינדוס ועדכן את כל העדכונים במידה ויש, ותפעיל את המחשב מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הישול;2245105:
שאלה של בורה:
אם אני מעדכנת ל10 זה מוחק לי את מה שיש במחשב? תוכנות וכו'..?
צריך לעשות גיבוי לפני?
לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה