לאחר קציר החיטים...
Y Yehodit B משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 3/6/18 הוסף לסימניות #2 תמונות מתוקות מאד! בשתי הראשונות חסר לי חיות, הייתי מוסיפה רוויה
ק קונטרסט משתמש מקצוען צילום מקצועי 3/6/18 הוסף לסימניות #3 הילדה שחקנית! שתי התמונות האחרונות יותר יפות מבחינת הצבע, תוסיפי ל-2 הראשונות גוון צהוב._(בקיצור תחממי)
הילדה שחקנית! שתי התמונות האחרונות יותר יפות מבחינת הצבע, תוסיפי ל-2 הראשונות גוון צהוב._(בקיצור תחממי)
מ מישיי משתמש פעיל עיצוב גרפי צילום מקצועי 3/6/18 הוסף לסימניות #5 ועכשיו... קבצים מצורפים IMG_ מעובד 5941.jpg 11 MB · צפיות: 137 IMG_מעובד 5944.jpg 7.9 MB · צפיות: 113 נערך לאחרונה ב: 3/6/18
א אסתי וויג משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 3/6/18 הוסף לסימניות #6 ברור שהרבה יותר יפה אחרי עיבוד! אין השוואה--
ר רחלי שטינברגר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי • 3/6/18 הוסף לסימניות #7 תמונות מתוקות אבל חסר צבע, עיבוד טוב יכול להקפיץ
מ מלי ליפשיץ משתמש מקצוען צילום מקצועי 4/6/18 הוסף לסימניות #8 אחרי העיבוד זה פשוט חלומי!!!!! נכתב ע"י רחלי שטינברגר: עיבוד טוב יכול להקפיץ לחצ/י כדי להרחיב... כנראה לא שמת לב שהיא העלתה גם אחרי עיבוד........
אחרי העיבוד זה פשוט חלומי!!!!! נכתב ע"י רחלי שטינברגר: עיבוד טוב יכול להקפיץ לחצ/י כדי להרחיב... כנראה לא שמת לב שהיא העלתה גם אחרי עיבוד........
מ מישיי משתמש פעיל עיצוב גרפי צילום מקצועי 4/6/18 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י מלי ליפשיץ: אחרי העיבוד זה פשוט חלומי!!!!! כנראה לא שמת לב שהיא העלתה גם אחרי עיבוד........ לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה, אני די חדשה וזה ממש מעודד!
נכתב ע"י מלי ליפשיץ: אחרי העיבוד זה פשוט חלומי!!!!! כנראה לא שמת לב שהיא העלתה גם אחרי עיבוד........ לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה, אני די חדשה וזה ממש מעודד!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת