לאחר שבוע של סוכות נמחק חיבור רשת

• הוסף לסימניות
אולי אתם מכירים את הבעיה?
חזרתי לאחר סוכות למשרד, ובחיבורי רשת לא מופיע לי ה-Local Area Connection
של האינטרנט, כאילו נמחק כזה כאילו, ומעניין שיש לי עוד חיבור Local Area Connection
למדפסת וסורק והוא נשאר חי וקיים, אני אומנם מחליף את החוטים אבל זה סיפור שלם כי אני צריך להחליף במאפיינים את כתובת הIP וכל הכתובות שם.
שאלתי 'מבין' אחד ואמר לי שיכול להיות שהראוטר הוא מסוג ג' ג' ואם לא משתמשים בו זמן ממושך הוא מתמלא בחשמל סטטי, ואז נמחק במחשב Local Area Connection, נראה לכם?
אודה לכם על עזרתכם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;871181:
אולי אתם מכירים את הבעיה?
חזרתי לאחר סוכות למשרד, ובחיבורי רשת לא מופיע לי ה-Local Area Connection
של האינטרנט, כאילו נמחק כזה כאילו, ומעניין שיש לי עוד חיבור Local Area Connection
למדפסת וסורק והוא נשאר חי וקיים, אני אומנם מחליף את החוטים אבל זה סיפור שלם כי אני צריך להחליף במאפיינים את כתובת הIP וכל הכתובות שם.
שאלתי 'מבין' אחד ואמר לי שיכול להיות שהראוטר הוא מסוג ג' ג' ואם לא משתמשים בו זמן ממושך הוא מתמלא בחשמל סטטי, ואז נמחק במחשב Local Area Connection, נראה לכם?
אודה לכם על עזרתכם....

אם הבנתי נכון אז יש לך שני כרטיסי רשת שאחד לא מזוהה???
1. תפעיל מחדש את הראוטר
2. יתכן שכבל רשת נפגע תנסה להחליף.
3. ריענון לדרייבר
4. להחליף יציאה בראוטר.

כשיש בעיה במחשב לא הולכים ל"מבין" אלא לטכנאי...

• הוסף לסימניות
תפעל על פי זה

התחל > הפעלה > services.msc > אישור.

תוודא שהשירות ששמו: Network Connections > מוגדר כ'אוטומטי' והוא גם 'זמין' [הופעל].

כנ"ל לגבי שירות בשם: Remote Access Connection Manager

אם הנ"ל לא פתר את הבעיה - לחץ 'התחל' > 'הפעלה' > הקלד [ב-3 פעמים נפרדות]:

regsvr32 netshell.dll
regsvr32 netcfgx.dll
regsvr32 netman.dll

ו'אישור' לאחר כל פקודה.

בסיום, אתחל את המחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה