לאחר שידרוג - מקבל דף וידג'טים חלק. למישהו יש הסבר??

• הוסף לסימניות
לאחר השדרוג האחרון דף הוידג'טים wp-admin/widgets.php מתקבל חלק. דף נקי.
יש לציין שהוידג'טים באתר עובדים, כך שלמעשה אני מבינה שרק הקישור לדף עצמו נפגם.
תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין רעיון לפתרון??

• הוסף לסימניות
גם לי זה ככה. אתה בנטפרי? אולי זה קשור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;n4948364:

כן אני בנטפרי.
אולי אעשה הקלטה ואשלח להם.
אם יש לך פתרון אחר - אשמח לשמוע. [בענין נטפרי - יש לבקש מאדם עם סינון אחר או ללא סינון ולדעת האם זו בעיית נטפרי].

• הוסף לסימניות
בררתי כעת עם מישהו שיש לו אינטרנט פתוח וגם הוא מקבל דף חלק. הוא אומר שיתכן שזו התנגשות של תוספים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למישהו יש פתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;n4948364:

מצאת איזשהו פתרון?

• הוסף לסימניות
הפתרון הוא התנגשות עם תוסף שנקרא CKeditor
ברגע שהוא הושבת - דף הוידג'טים שב לפעול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n4964863:
הפתרון הוא התנגשות עם תוסף שנקרא CKeditor
ברגע שהוא הושבת - דף הוידג'טים שב לפעול...

בפעם הבאה שדברים כאלו קורים נקודת התחלה טובה וקלה זה להשבית את כל התוספים פשוט במצעות הוספת פסיק או נקודה לתקיה wp-content/plugins דרך ה FTP מיד אתה תראה אם תוסף כלשהו גורם לתקלה ואז תדע לחפש את התוסף הסורר :)

אגב, במקרה ואתה עובד עם התוסף של קלאודפלר האתר יכול להפוך ללא זמין באמצעות פעולה כזו..
אז פשוט תוסיף נקודה לכל אחד מהתוספים בנפרד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;n4965491:
בפעם הבאה שדברים כאלו קורים נקודת התחלה טובה וקלה זה להשבית את כל התוספים פשוט במצעות הוספת פסיק או נקודה לתקיה wp-content/plugins דרך ה FTP מיד אתה תראה אם תוסף כלשהו גורם לתקלה ואז תדע לחפש את התוסף הסורר :)

אגב, במקרה ואתה עובד עם התוסף של קלאודפלר האתר יכול להפוך ללא זמין באמצעות פעולה כזו..
אז פשוט תוסיף נקודה לכל אחד מהתוספים בנפרד..

תודה.
אגב, פניתי אל יוצר התוסף והוא אומר שהוא כבר אינו תומך בתוסף זה, חוץ מבעיות אבטחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה