- הוסף לסימניות
איפה זה? בקניון?מקום ממש יפה יש שם הרבה מקומות ישיבה ואוירה רגועה ונחמדה, בהחלט שוה לבוא
איפה זה? בקניון?מקום ממש יפה יש שם הרבה מקומות ישיבה ואוירה רגועה ונחמדה, בהחלט שוה לבוא
אני חושב שאתה טועה, המסעדה שנפתחה במקום אהרנ'ס זה מגה ביס, והיא נפתחה קומה אחת מתחת לחנות הקודמתנהדר. יש להם גם סניף בבי"ש
הבנתי שהרבה ממליצים עליה.... מה זה המסעדה הזו? חלבית/בשרית/סגנון אוכל...?מסעדת בציר בבני ברק!
משהו שבטוח שווה לחזור אליו! באמת מיוחד!
זו מסעדה בשרית איטלקיתהבנתי שהרבה ממליצים עליה.... מה זה המסעדה הזו? חלבית/בשרית/סגנון אוכל...?
חוץ מזה אני מחפשת מסעדה חלבית ברמה משהו באזור שבין המרכז לצפון (נתניה/קיסריה...). אשמח לרעיונות.......
כלכ הידוע לי נהדר עכשיו מחליף את מגה ביס (לא עושה רושם שלמסעדות שם הולך מי יודע מה.. מתחלף בתדירות.. מענין למה יש המון עובדים באזור..)אני חושב שאתה טועה, המסעדה שנפתחה במקום אהרנ'ס זה מגה ביס, והיא נפתחה קומה אחת מתחת לחנות הקודמת
יכול להיות שנהדר פתחו גם שם, יש מצב, לא בדקתי.
ואגב, אני לא יודע מה קורה בירושלים, אבל בבי"ש יש להם סניף לא משהו מיוחד, בא נגיד את זה יפה...
אני לא יודע מה בבי"ש הייתי בירושלים ומאד נהנתי עוד פעם זה לא מסעדה אבל ביחס לחנויות צ'ונט זה ממש נחמדאני חושב שאתה טועה, המסעדה שנפתחה במקום אהרנ'ס זה מגה ביס, והיא נפתחה קומה אחת מתחת לחנות הקודמת
יכול להיות שנהדר פתחו גם שם, יש מצב, לא בדקתי.
ואגב, אני לא יודע מה קורה בירושלים, אבל בבי"ש יש להם סניף לא משהו מיוחד, בא נגיד את זה יפה...
אם אין לכם בעיות עם הכשרים יש מסעדה בנתניה על הטיילת של מרכז העיר בשם היקב בהכשר חתם סופר פתח תקוה נהנו שם בטירוףהבנתי שהרבה ממליצים עליה.... מה זה המסעדה הזו? חלבית/בשרית/סגנון אוכל...?
חוץ מזה אני מחפשת מסעדה חלבית ברמה משהו באזור שבין המרכז לצפון (נתניה/קיסריה...). אשמח לרעיונות.......
מסעדת מסובין
אחלה מסעדה מכל הבחינות
אם אני קולט את הכיוון שלך,אני לא חושבת ש"נהדר" זו מסעדת יוקרה… ממש לא.
זו לא מסעדת שף עם שמות בצרפתית וצלחות שיש בהן יותר קישוטים מאוכל.
אבל מבין מסעדות האוכל הביתי שאני מכירה- גולדי'ס / המסעדה היהודית / הדר גאולה / ונהדר - נהדר פשוט לוקחת בגדול. הכי טעים, ובעיקר הכי טרי,
נכון, בסניף בבית שמש אין מקומות ישיבה, אז זה לא מקום לבילוי.
אבל אם מדברים נטו על האוכל הביתי, אין לו תחרות. לפחות לטעמי.
כנראה שיש בינינו סגנון שונה.
אני, למשל, לא אכנס ל"מסובין". אולי זו מסעדת יוקרה, לא יודעת...
אבל כשיש יחס מזלזל, זה שובר לי את כל החוויה.
אני לשם לא חוזרת.
זה במחיר סביר ביחס למסעדות יוקרתיות כי זה לא מתקרב למסעדהאם אני קולט את הכיוון שלך,
אז אני ממליץ על בורגר בייט ברב שפע, מקום שתמיד תחפשו הזדמנויות לבוא אליו,
מדובר בחנות בשרית עם אחלה שירות מקומות ישיבה מרווחים שקטים ונוחים, לא מרגישים בכלל את הבלגן של רב שפע,
וגם- במחיר סביר ביחס למסעדות יוקרתיות
כשרות הרב רובין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים