דרוש מידע לאיפה אפשר לצאת היום?

• הוסף לסימניות
עם ילדים קטנים
אזור ירושלים בית שמש וכו'
יש רכב.
תנו רעיונות
הבטחתי להם טיול חורף....
תודה!

• הוסף לסימניות
הייתי משלב אטרקציה נחמדה באיזור ירושלים, תפילה בקבר רחל/כותל המערבי, ולקינוח לאכול במקום נחמד.
אני אישית ממליץ על יער צרעה - תצפית נפלאה על הדרום והשפלה, נמצא באיזור בית שמש, מאוד נחמד שם.

• הוסף לסימניות
אטרקציה או טבע?

• הוסף לסימניות

פארק עצמאות ארצות הברית

זה יותר טבע.

מצפה משואה
גם מקום נחמד עם נוף אבל גם טבע. ופחות מתקנים לילדים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היום יש להם חופש....
בנים.
יש לכם רעיון לאיזה מקום סגור?
קר מאוד!

• הוסף לסימניות
אילו משחקיות / גימבורי פתוח היום בירושלים?

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש משהו בירושלים
מישהו יודע אם זה מתאים לחרדים?
אפשר לקנות כרטיסים מוזלים דרך ירושלמי

• הוסף לסימניות
אקווריום ישראל?
או מוזיאון?

• הוסף לסימניות
קפוא בירושלים, הייתי מחפשת מקום סגור בתלפיות- יש קרטניג ומערת שדים ,משחקים דיגטלים וכו'- ממש כיף

• הוסף לסימניות
סעו למגיק קאס, 20 דקות מירושלים(בערך) לונה פארק ממש כיף לכל הגילאים, מקום סגור ויש שם גם מתחם אוכל וכדו...
נראה לי שצריך להזמין כרטיסים מראש

• הוסף לסימניות
סעו למגיק קאס, 20 דקות מירושלים(בערך) לונה פארק ממש כיף לכל הגילאים, מקום סגור ויש שם גם מתחם אוכל וכדו...
נראה לי שצריך להזמין כרטיסים מראש
עם ילדים קטנים
אזור ירושלים בית שמש וכו'
יש רכב.
תנו רעיונות
הבטחתי להם טיול חורף....
תודה!
היא שאלה בבוקר
כבר מסתיים היום, מדליקים עוד מעט נרות...

• הוסף לסימניות
אפשר להדליק נרות ולצאת(אחרי חצי שעה כמובן) זה פתוח עד מאוחר. חוץ מזה אפשר גם מחר:)

• הוסף לסימניות
הביג בבית שמש (של המשחקים)
יש שם באולינג, אי ג'אמפ לילדים, משחקים ממוחשבים (עם אסימונים)
כיף חיים!!!

• הוסף לסימניות
מקום סגור? אולי מערת התאומים???

• הוסף לסימניות
רוצה לצאת עם הילדים לפארק אריאל שרון לאיפה מומלץ לילדים בני 2- 7 למתחם ההר או לחוות שלם למשחקים?
איפה מוצל יותר ? האם גם בחוות שלם יש מקום לילדים לנסוע באופניים?

תודה:)

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל לאן לצאת היום עם רכב
ילדים מגיל שנה עד שלוש
מקום נחמד ולא עמוס מדי
באזור המרכז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה