כללי לאכול בריא? זה קל!

• הוסף לסימניות
פרסומת למאפיית כיכר הלחם בביתר המוכרת לחמים קלים מיוחדים, לחמי מחמצת, שיפון, כוסמין וכו' וכו'..
אשמח לחוו"ד הערות והארות מהמביטים מהצד:)

• הוסף לסימניות
בגדול יפה, כמה תיקונים:
קודם כל להוריד את הסטרוק זה מאוד הפריע לי.
חוץ מזה במקום הצבע הקמל הזה הייתי דוגמת איזה גוון מהצבע של הלוגו- נראה לי שזה יתלבש הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תודה!
קטע, אפילו לא שמתי לב שיש שם סטרוק.. תודה על שימת הלב..
ככה יותר טוב?.. לא מדי גורם ללוגו להעלם מהעין?..

• הוסף לסימניות
הייתי נותן יותר צבע לשורה הלבנה (אולי כמו הרקע שלמעלה) אחרת השיבולים אוכלים אותה ולא נודע כי באו אל קרבנה...

• הוסף לסימניות
הערות/הארות עכשיו?..
תודה!

• הוסף לסימניות
תורידי את הflare מסביב ללוגו
הוא מוריד.

• הוסף לסימניות
וואו ממש יפה
לוגו מהמם!!!!!!!
אל תשימי צל מתחת
את יכולה לנסות להשים אותו במקום יותר כהה, אולי בצד שמאל למעלה

• הוסף לסימניות
יפה,
קצת מפריע לי התמונה -
היא כהה מדי,
ונותנת למודעה תחושה מדכאת קצת.

• הוסף לסימניות
תראי, הרעיון והביצוע יפים מאד!!
אבל זה נראה כבבבבדדדדד, לעומת הלוגו, והמסר שרצית להעביר
תחפשי תמונה עם רקע לבן, הרבה אור, וטיפוגרפיה טובה למשפט.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה