• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הראשונה מאוד יפה!
בשניה קצת נראה שהיא נופלת, תנסי לסובב קצת ותראי איך מתקבל

• הוסף לסימניות
הצעת תיקון מהירה וחפיפה
לפני שהיא/הוא נופל/ת:)

• הוסף לסימניות
קודם כל תיקון טעות: הוא, ולא היא....:p
בתמונה השניה הוא לא עקום, אלא המצלמה, ובכוונה.
אח"כ שמתי לב שזה נראה שהוא נופל והייתי צריכה לעקם לצד השני, אך גם זה לא היה נראה הכי טוב, אז העדפתי להשאיר את זה כך.. לא נורא..
בכל אופן תודה על ההערה!

• הוסף לסימניות
הראשונה חמודה .

אותי באופן אישי השניה ממש הבהילה ;).

• הוסף לסימניות
מתוק!

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!
המשיכי להעלות דברים יפים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1663449:
הצעת תיקון מהירה וחפיפה
לפני שהיא/הוא נופל/ת:)
עכשיו התינוק נופל לצד השני.

• הוסף לסימניות
שלא יפול...

קבצים מצורפים

• לא נופל.png
    KB 422.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה בן עם מלמלת גינס?

• הוסף לסימניות
הנה, סובבתי אותו באופן נורמלי.
מה שמעצבן אותי ולכן אני לא אוהבת לסובב כשאין לי מספיק שוליים, שימו לב בצד ימין למטה איפה שהוספתי שמיכה -מי שיש לו עין חדה (ולא רק...) שם לב שזו תוספת.

• הוסף לסימניות
מלכי
מהמם לא רואים דוקא שהשלמת את השמיכה
תחממי טיפה את התמונה השניה
אהבתי את התנוחות
תצליחי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1665540:
מלכי
מהמם לא רואים דוקא שהשלמת את השמיכה
תחממי טיפה את התמונה השניה
אהבתי את התנוחות
תצליחי:)

תודה, דבורי!
הנה, במקום שאשלח לך במייל, ראית את התמונות כבר כאן, בפורום....

• הוסף לסימניות
מקסים!!
סוף סוף תמונה של ניו בורן לבוש!!
תמונות פשוט יפהפיות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה