לאלה שפורים כבר חמק להם........

• הוסף לסימניות
אלה שאמרו שלום למשלוחי המנות, התחפושות והאוירה הפורימית וחזרו לעבוד.... אני חייבת עזרה!!
פתחתי את המחשב (אחרי יומיים שלא נגעתי בו ברוך ה') והשתנה הגודל של שולחן העבודה, הכל גדל.. אח"כ היתה שרשרת של תקלות... בקיצור, משהו השתבש שם...
יש לי המון עבודה!!
ואין באיזור שלי טכנאים זמינים מידי ובטח שלא בפורים....
שמעתי שיש איזשהיא אפשרות שהמחשב בודק את עצמו, מאתר בעיות ומתקן אותם. זה נכון?
איך זה עובד??
בבקשה!!!!!!!
זה ממש ממש דחוף!!

תודה ענקית.
המשך פורים שמח לירושלמים
ותמיד שמח לכל השאר!!!!

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מומחית בדברים האלו.אבל פורים עבר לי..:)
לחיצה ימנית על העכבר על השומר מסך תלחצי מאפיינים ושם יש לך רזולוציית מסך
נסי..

• הוסף לסימניות
זה דלוק לך על מצב בטוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;737135:
כן, עשיתי את זה וזה לא עזר....

לפעמים אחרי שמשנים שם צריך לכבות את המחשב ולהדליק שוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;737138:

לפעמים...(אולי וירוס. אני באמת לא יודעת) הוא נדלק על מצב בטוח.
אבל זה כתוב באחת הפינות. אם לא ראית אז זה לא זה.
חכי לעצת המומחים כאן. ודאי יש לכך פיתרון...

• הוסף לסימניות
בבקשה!!!!!
עזרו לי זה ממש דחוף!!

• הוסף לסימניות
כשאני פותחת סרט בתוכנת ( windoes media classic ( 123 הוא כותב לי משו לא ברור... אחרי שאני מאשרת אותו פעמיים, הסרט עובד אבל מקרטע מאד.
שולחן העבודה- ובעצם כל המחשב מתפרש על שטח קטן יותר ממה שהיה- כמה סנטימטרים פחות בכל צד, והתצוגה הכללית גדולה יותר ממה שהיה קודם (למרות שבהגדרות הגדרתי על הקטן ביותר..)
בינתיים לא נתקלתי בעוד בעיות. מקווה שאכן זה הכל (וזה מספיק בהחלט!)

מקווה שהובנתי.

קבצים מצורפים

• תמונה.jpg
    KB 129.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
accessories --> system tools --> system restore
. מחזיר את המחשב למצב שבו היה בתאריך שבוחרים.לא מאבדים שום מידע

• הוסף לסימניות
איפה זה נמצא? איך עושים את זה??
אשמח לשמוע פירוט!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מצטרף ל"אלחנן אריאל" הנ"ל, בד"כ הפתרון הכי יעיל למקרים כאלו הוא לשחזר את המחשב לזמן מוקדם יותר (ובמקרה שלך - לתאריך שלפני פורים...) ובעז"ה זה יעזור. מה שחשוב הוא ליצור גיבוי לקבצים שהוספת למחשב מאז שארעה התקלה הנ"ל לכל מקרה שלא יהיה...
את השחזור עצמו מפעילים דרך לוח הבקרה ושם באופציה "שחזור", ולפעול עפ"י ההנחיות של המחשב.
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
עשיתי את זה והבעיות לא נפתרו... מקווה שאצליח לממצוא פתרון!

• הוסף לסימניות
פרוגרמית,
יש לי טכנאי מעולה וזול באזור שלנו.... ממליצה בחום!
אם את מעונינת- את כבר יודעת איך ליצור איתי קשר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה