מידע שימושי לאלו שמורידים מהבוידעם תנור/אובן

• הוסף לסימניות
לפעמים התנור מקצר בהפעלה ראשונה, (קרה לנו בשנה השניה לרכישת התנור, והצטערנו שכבר אין אחריות) הסיבה היא, היות והשהות הממושכת ללא הפעלה גורמת לו ללחות בחלקים הפניימים הגורמים לקצר חשמלי, הפתרון, (מחשמלאי) לחבר את התנור לחשמל ללא הארקה ולהפעילו למשך כחצי שעה (מי שלא מבין שיפנה לפורום 'חשמל ואינסטלציה') זה מייבש את התנור ואז אפשר להפעילו כרגיל, במידה והתקע החשמלי יצוק אפשר לעשות זאת ע"י חיבור בכבל מאריך ושם לנתק את ההארקה.
בזמן שהתנור פועל ללא הארקה יש להזהר לא לגעת בחלקים העשויים מתכת ! זה מעביר זרם !!!:mad:

• הוסף לסימניות
אכן, טוב שאתה אומר את זה עכשיו.
זה מה שהיה לי שנה שעברה -

להפעלה פשוטה בלי כל ההסבר המלומד (והנכון)
קנו תקע מעביר משלוש לשתיים והפעילו איתו את התנור לחצי שעה,
אח"כ כבר לא תהיה בעיה.

• הוסף לסימניות
רק תזהרו, לנתק את ההארקה זה נשמע לי קצת מלחיץ...
(אחרת למה שמו אותה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;976358:

אח"כ כבר לא תהיה בעיה.

לא מובן, מה עוזר מעביר של 3? אצלי גם עם מעביר זה קיצר.:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;976467:

נכתב ע"י mig;976358:

אח"כ כבר לא תהיה בעיה.
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;976467:

אכן כמו שליבי הדגישה.
הוא פשוט ללא הארקה.

• הוסף לסימניות
בשנים שזה קיצר לנו, פשוט הפעלנו פעם - פעמיים
ואז זה הספיק לקצר

• הוסף לסימניות
בזכותכם לא זרקתי את האובן לפח, אחרי שכל הזמן קיצר לנו השנה, ניסיתי היום בבוקר וקם לתחיה

תודה

• הוסף לסימניות
שנה שעברה חשמלאי אמר לנו לעשות כך, ואכן זה עזר. השנה עשינו זאת עוד לפני הקצרים הראשונים.

• הוסף לסימניות
מזזזזזזה הארקה??????????
אפשר הסבר(גם לאלה שלא מבינים בתנורים)

• הוסף לסימניות
מקפיץ, לתועלת מי שצריך את זה גם השנה... (אני מבצע את זה כל שנה, לאחר בדיקה קצרה האם גם השנה הוא מקצר).

• הוסף לסימניות
מעניין שעוד לא קרה לי אף פעם

• הוסף לסימניות
יש לי תקלה בטוסטר
הטיימר גם שהוא עומד על off הוא עדין מתקתק
וזה התנור לא נדלק לי
מה יכול להיות הבעיה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה