לאלו שנוהגים להימנע מקטניות בפסח– לתשומת לב –

• הוסף לסימניות
בבקבוקי ספרינג 1.5 לי' - ישנם חלק מהטעמים שמכילים קטניות (רשום בקטן על האריזה) וחלקם – ללא קטניות,
יש לשים לב שלא להסתמך על בדיקת טעם אחד.

העבירו הלאה!

פסח כשר ושמח

• הוסף לסימניות
גם אלו המכילים קטניות - הם בהכשר "בד"צ מהדרין - הרב רובין"?
(כל השנה זה ההכשר אני מתאר לעצמי שגם בפסח, הלא כן?!).

• הוסף לסימניות
כמו"כ שימו לב - גבינת הקוטג' בהכשר של הרב רובין מכילה קטניות! (זה בכל אופן היה המצב בשנתיים שעברו. לא בדקתי השנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;977504:
גם אלו המכילים קטניות - הם בהכשר "בד"צ מהדרין - הרב רובין", (כל השנה זה ההכשר אני מתאר לעצמי שגם בפסח, הלא כן?!).
מזל שאין לכם בית חרושת לסודה בהכשר הרב רובין :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;977504:
גם אלו המכילים קטניות - הם בהכשר "בד"צ מהדרין - הרב רובין", (כל השנה זה ההכשר אני מתאר לעצמי שגם בפסח, הלא כן?!).

מי ששותה את זה כל השנה יודע מה הוא שותה, כן?
למה להשמיץ הכשרים ברמזים שקופים?

• הוסף לסימניות
אגב, אמנם הם לא עוסקים ביחסי ציבור אבל זה הכשר מצויין. מהיכרות קרובה עם אחד מראשי המשגיחים שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;977669:
מי ששותה את זה כל השנה יודע מה הוא שותה, כן?
למה להשמיץ הכשרים ברמזים שקופים?

חס ושלום! הייתה כאן הנחה סבירה בהחלט.
כמי שמכיר את הרב רובין וטיב הכשרו (עוד כאשר ההכשר היה פעל יחד עם הכשר העיר בשיתוף הרב שמחה קוק), ודאי שלא היה בדברי כל כוונה להשמיץ ובוודאי שלא לפסול.
אני מתנצל אם הובנו דברי שלא כהלכה.

(עכשיו שמתי לב - טעיתי בפיסוק; הכוונה הייתה לשאול, האם אכן גם עליהם יש את ההכשר הנ"ל. שאלה שעדיין תקפה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה