- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;445709:השאלה לא צריכה להיות הפוכה. בגלל שאני רוצה להיות אמא כמה שיותר אני שואלת מתי נשאר זמן לעבוד.
לפעמים אני מרגישה שאני רוצה לעזוב את העבודה ולהיות רק אמא, כמו האמהות של פעם...
זה אומר שאת מסננת לקוחות?
נכתב ע"י sunshine;445709:השאלה לא צריכה להיות הפוכה. בגלל שאני רוצה להיות אמא כמה שיותר אני שואלת מתי נשאר זמן לעבוד.
לפעמים אני מרגישה שאני רוצה לעזוב את העבודה ולהיות רק אמא, כמו האמהות של פעם...
לפעמים, כשאני רואה שזה בא על חשבון הדברים החשובים בחיי...זה אומר שאת מסננת לקוחות?
אם יש לך רק 5 שעות, על אותו עקרון..נכתב ע"י sunshine;445797:יש לך 6-8 שעות בבוקר???
נכתב ע"י pr;446312:אני בעד ילדים בבית ב-1 על פני צהרונים למיניהם, גם אם שעה הם מעסיקים את עצמם. (לא שאי פעם הצלחתי כאן לבצע את זה..{את ההתעסקות העצמית})
נכתב ע"י eden7115;446512:כשלמדתי גננות בסמינר (והודעתי מראש שזה בשביל הילדים שלי ולא בגלל שאני הולכת לעבוד בזה באמת) הלכתי לעשות "צפייה" בגנים עם צהרון.
לראות 4-5 ילדות מתוך גן שלם שצריכות לעזוב את הגן כשכל חברותיהן נשארות לפעילות מהנה ופחות מחייבת מפעילות הבוקר - היה ממש עצוב.
אז הבנתי שלא תמיד מה שנראה לאמא כטוב לילדה (שתהיה יותר בבית, ארוחת צהרים עם המשפחה וכו') באמת טוב גם לילדה. אצלינו הילדות מאוד אוהבות ומתפתחות מהפעילות בצהרון. בעבר היו מביאים לצהרון פעילות של "חיות וחיוכים" ולילדות שלא היו רשומות יצאו העיניים יום למחרת כשכל הילדות סיפרו על האפרוחים/האיגואנה או הגדי שהגיעו לגן יום קודם. ארוחת הצהרים בצהרון נחמדה מאוד אבל אצלינו בין כה אוכלים ארוחה עיקרית כל המשפחה בסביבות 6 בערב אז כך שזה לא מטריד אותי במיוחד.
יכול להיות שאחרי שיש אחים גדולים יש לקטנים יותר מה לעשות בבית אבל שהילדה שלי תגיע לבד הביתה לכל הצהרים, מה היא תעשה? אי אפשר ללכת איתה לגינה - חם מידי. לשחק לבד? היא אוהבת חברה וגם כך יש לה מספיק שעות לשחק אחה"צ. אז לי עדיף הצהרון חוץ מזה כמו שכתבו כל אם עובדת זקוקה לצהרון וגם אני - כי אחרי הכל גם אני אם עובדת!
ולא, אין לי יסורי מצפון![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים