- הוסף לסימניות
לא מאד מעודד, לקח המון זמן... אני צריכה את ההזמנה שלי לפורים, והזמנתי אתמול..היום קיבלתי הודעה שמשלוח שהזמנתי ב17/01 הגיע לארץ
לא מאד מעודד, לקח המון זמן... אני צריכה את ההזמנה שלי לפורים, והזמנתי אתמול..היום קיבלתי הודעה שמשלוח שהזמנתי ב17/01 הגיע לארץ
אני עשיתי הזמנה ב 26/1לא מאד מעודד, לקח המון זמן... אני צריכה את ההזמנה שלי לפורים, והזמנתי אתמול..
איך החיבור שלו רק דרך בטריות?היום הגיעה החבילה עד פתח הבית.
מקרנצ'יק - נראה ממש אחד לאחד. צריכה להכניס לזה סיפור, נראה איך זה עובד.
ושני סרפנים כאלה:
מהממים!!!Интернет‑магазин Wildberries: широкий ассортимент товаров - скидки каждый день!
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта. Информация о доставке и оплате. Таблицы размеров, советы по уходу за вещами.wildberries.co.il
היום הגיעה החבילה עד פתח הבית.
כבר לא זמין באתר הרוסי נחכה שיחזור למלאי
עבד לך?מקרנצ'יק - נראה ממש אחד לאחד. צריכה להכניס לזה סיפור, נראה איך זה עובד.
וואו, הזמנתי ב18.1 והועבר מרוסיה לאוקראינה ומשם לפולין ועדיין לא הגיעאני עשיתי הזמנה ב 26/1
את לא רצינית עם המקרנצ'יק...היום הגיעה החבילה עד פתח הבית.
ושני סרפנים כאלה:
מהממים!!!Интернет‑магазин Wildberries: широкий ассортимент товаров - скидки каждый день!
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта. Информация о доставке и оплате. Таблицы размеров, советы по уходу за вещами.wildberries.co.il
לגמרי,אין לי דיסקים בבית, והחנות סגורה
אשאיל מחברה לבדוק את העניין בהקדם. אני גם מסוקרנת.
ברעיון אין סיבה שלא, מה שכתבו פה שאולי וקסברגר עשו חסימה כלשהי, לא נראה לי בכלל.
המכשיר כ"כ כ"כ פשוט, אין שם שום אפשרות מיוחדת לעשות שינויים. ואם כן נניח, בשניה אפשר להחזיר למצב הקודם.
ככה זה נראה על פניו.
עודכנת שזה בדרך? או שפתאום זה נחת ליד הדלת?הכל הגיע תואם לתיאור, ארוז היטב, עד פתח הבית. מרוצה ביותר.
יכולה להעלות קישורים בבקשה?הזמנתי ב 01\17 והגיע היום.
סריגים יפהפיים של בנטון, קפוצ'ון קטיפתי ושמלה.
הכל הגיע תואם לתיאור, ארוז היטב, עד פתח הבית. מרוצה ביותר.
אני עשיתי 5 הזמנות הכל הגיע מושלם
בהמשך היום אני יעלהקישורים פלייז
עקבתי אחרי המשלוח כל הזמן.עודכנת שזה בדרך? או שפתאום זה נחת ליד הדלת?
מתי?
אני הזמנתי ייום אחרייך וזה עדיין בפולין על פי הדיווח שלהם
מעניין אלי לקח כמה ימים גם אחרי שיצא מפולין המשלוח שעשיתי עדיין לא הגיע למרות שהזמנתי לפניעקבתי אחרי המשלוח כל הזמן.
כשראיתי שזה יצא את פולין הבנתי שזה אמור להגיע ביום יומיים הקרובים
וכך באמת היה - נחת לי בדרך ע"י משלוחן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים