רכישות בחו"ל לאמיצים, אתר רוסי חדש ששולח לארץ הכל

אין לי דיסקים בבית, והחנות סגורה
אשאיל מחברה לבדוק את העניין בהקדם. אני גם מסוקרנת.
ברעיון אין סיבה שלא, מה שכתבו פה שאולי וקסברגר עשו חסימה כלשהי, לא נראה לי בכלל.
המכשיר כ"כ כ"כ פשוט, אין שם שום אפשרות מיוחדת לעשות שינויים. ואם כן נניח, בשניה אפשר להחזיר למצב הקודם.
ככה זה נראה על פניו.
מחכים לך ... יש עדכון?

כן! יש עידכון
לקחתי קלטות משכנה
הכל עובד פיקס!!
ממש נחמד :)
רוצו לקנות
יופי!!
שמחה בשבילך!
תהנו..
ודרך אגב, לא יודעת מה הגילאים אצלך
רק שתדעי שאת הבייביס הוא מעסיק יופי
זה הבייביסיטר לתאומים בני השנה שלי.

יופי!!
שמחה בשבילך!
תהנו..
ודרך אגב, לא יודעת מה הגילאים אצלך
רק שתדעי שאת הבייביס הוא מעסיק יופי
זה הבייביסיטר לתאומים בני השנה שלי.

אז דווקא בת השנה שלי פחות מגלה עניין
לילד בן ה-4 זה מושלם!!
ילדה בת שנתיים גם מתעניינת, אבל לא להרבה זמן.

הזוי... המלאי אזל!
באסה..

מעניין
מי כבר קונה את המוצר הזה

גם אני הזמנתי והגיע עד הבית תוך 3 שבועות בדיוק, הכל מעולה ובאיכות טובה.
הזמנתי בגדים לתינוקת (כבר לא במלאי), משחק מגדל כוסות, ולגו (מקורי, במחיר ממש זול)

אפשר לינק
תודה :)

אולי יש מוצר אחר דומה שמתאים גם?

עריכה :רציתי להמליץ על מוצר שהגיע לי היום אך לצערי הוא כבר לא במלאי

נערך לאחרונה ב:
כתבתי כבר אתמול אבל נמחק
המלצות על ביגוד שהזמנתי והגיע תוך 11 יום:

סריג לילדה:
סריג דק יחסית, נראה איכותי, גודל 110-116 תואם לגיל 5.

סריג נוסף:
עבה ואיכותי, מידות תואמות לגיל.

עוד אחד:
סריג דק, מתאים למעבר. גודל 116 מדויק לילדה בת 4.

חצאית גינס:
מהממת ואיכותית, מידה 5/6 טובה לילדה בת 4. האורך- 26 ס"מ.

סריג גולף:
עבה מאוד ואיכותי, מידה 6 תואמת למידה 4-5.

סריג לילד:
עבה מאוד ואיכותי מאוד. מידה 98 מדוייקת לילד בן שנתיים.

פוטר לילד:
פוטר מושלם, עבה ואיכותי! מידה 98 תואמת לפוטר מידה 3 של פוקס.

האם אפשר וכדאי לקנות שם מחשב נייד?
ראיתי מחירי רצפה!!!!!

אם אני מזמינה מוצר שעולה בערך 100 דולר כמה אצטרך להוסיף למכס / מע"מ או מה שזה לא יהיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה