רכישות בחו"ל לאמיצים, אתר רוסי חדש ששולח לארץ הכל

איך הולך המחירים באתר הרוסי לא הבנתי מה כתוב שם :( פה לדוג המחיר הוא 1.372 רובל ??????:rolleyes:
1621317802924.png

הידד! חזר למלאי!

(@אלה לי ביקשת עדכון-קיבלת. )

כבר הספיק להיגמר :confused:
הידד! חזר למלאי!

(@אלה לי ביקשת עדכון-קיבלת. )

הזמנתי וקיבלתי מייל שהחבילה תגיע להרצליה.
הם לא נותנים לי אופציה לשינוי, כלומר- כתוב לי שניתן לשנות ולבחור יעד אחר מהרשימה, אך ברשימה יש רק הרצליה.
מישהו יודע מה עושים במקרה הכזה?

מוזר
אולי משהו בהקלדה נתפס
כשאת מקלידה עיר אחרת מה קורה?
תנסי אולי לפתוח בגלישה בסתר יכול לעזור

הם לא נותנים לי אופציה לשינוי, כלומר- כתוב לי שניתן לשנות ולבחור יעד אחר מהרשימה, אך ברשימה יש רק הרצליה.
איפה את גרה?

המקרנציק חזר למלאי

הסתדרתי. כנראה שמשהו נתקע והשתחרר.
תודה

למה התרגום האוטומטי של גוגל לא עובד על האתר
צרכים להגדיר משהו בשפה?

בלתק.. יש איזו דרך לעקוף את התשלום משלוח? מעצבן ממש לשלם עוד 5 דולר...

שימו לב כל מי שמחפש לקנות את המקרנצ'יק
התגובות על המוצר ממש גרועות
רוב הקונים מדווחים על מוצר שלא עובד ולא ניתן להחזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה