נכתב ע"י מוריה ח;1224994:אוכל ביתי שקיבלנו לרוב במשלוחי מנות
(זה אמנם היה אסטטי ויפה ומחמם את הלב,
אבל אנחנו מעדיפים לא לאכול אוכל ממטבחים לא מוכרים)
וגם ערימות ערימות של ממתקים מסוגים שונים.
נ.ב. אני גם שואלת איך יצאנו עם כזאת כמות...
ולא מצליחה להבין משום כוון.
גם אני כנ"לנכתב ע"י RacheliArt;1225015:חבל...אני לא דנה את אלה שנגעלים מאוכל של אחרים, אבל בל התשחית...והעבודה של אלו שטרחו ואפו והכינו...
אם יש בעיה של כשרות-זה עניין אחר.
אבל אצלנו, הילדים שלי הכי אוהבים את המשלוחים עשויי הבית! הם ממש מתנפלים על לחמניות שום ביתיות מהשכנה, והמאפים השונים והמגוונים שזכינו לקבל(ממקורות מקובלים ומאושרים מבחינת כשרות)
אני השנה הכנתי פנקייק ודאגתי לכתוב על המשלוח שהכל בדץ והרוטב שוקולד ומייפל בדץ.
זה עשה לילדים כיף לראות את הטרחה שלי ולטעום מהפנקייק הטעים אחר כך.
נכתב ע"י חנון;1225026:גם אני כנ"ל
אלא אם כן קיבלתי מאנשים שסומכים גם על רבנות, במקרה כזה לא אשתמש ואמסור את זה לחסדי נעמי/בתי תמחוי למיניהם. אבל לפח??? בל תשחית!!!
תעברי בגאולה/מחנה יהודה יש כמה וכמה קבצנים שישמחו עם זהנכתב ע"י grafix;1225033:מה תמסרי לחסדי נעמי? 5 עוגיות שאחרי יום כבר לא שווים כלום?
נכתב ע"י חנון;1225040:תעברי בגאולה/מחנה יהודה יש כמה וכמה קבצנים שישמחו עם זה
אני חושבת שבמקרה שלך את צריכה להודיע או לשים איזה פתק על הדלת "בבקשה לא להביא לנו משלוחים ביתיים"נכתב ע"י grafix;1225012:אוכל ביתי, אצלנו נזרק ישירות לפח, עם הצלופן, אין מה לעשות, אין למי להעביר, אלא כן אתם בעצמכם תאכלו את זה.
מאיפה הבנת שאנחנו זורקים? ב"ה, קיבלנו משלוחים ביתיים רק מאנשים שאין לנו בעיה לאכול מהם (היו כמה שאני לא נגעתי בהם, אבל הילדים אכלו בכיף...)נכתב ע"י ניקול;1225208:אני חושבת שבמקרה שלך את צריכה להודיע או לשים איזה פתק על הדלת "בבקשה לא להביא לנו משלוחים ביתיים"
זה פשוט בל תשחית! וגם אתם לא נהנים מהמשלוח!
הרי כל המטרה של מי שנותן לכם משלוח היא שתהנו ממנו!...
נכתב ע"י רותי ה;1225223:שנה שעברה קיבלתי משכנה גם משלוח מנות בסגנון ביתי
ביתו..
נכתב ע"י רותי ה;1225223:אצלי אפחד לא "מעיז" לאכול אוכל של שכנים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים