נכתב ע"י RacheliArt;1225015:חבל...אני לא דנה את אלה שנגעלים מאוכל של אחרים, אבל בל התשחית...והעבודה של אלו שטרחו ואפו והכינו...
אם יש בעיה של כשרות-זה עניין אחר.
אבל אצלנו, הילדים שלי הכי אוהבים את המשלוחים עשויי הבית! הם ממש מתנפלים על לחמניות שום ביתיות מהשכנה, והמאפים השונים והמגוונים שזכינו לקבל(ממקורות מקובלים ומאושרים מבחינת כשרות)
אני השנה הכנתי פנקייק ודאגתי לכתוב על המשלוח שהכל בדץ והרוטב שוקולד ומייפל בדץ.
זה עשה לילדים כיף לראות את הטרחה שלי ולטעום מהפנקייק הטעים אחר כך.
נכתב ע"י grafix;1225046:זהו, שאצלנו אין את זה...
נכתב ע"י מילה בסלע;1225395:פרסמתי מודעה ביד2 תוך 12 שעות כל הממתקים נחטפו.
נכתב ע"י efrat1;1225397:חחח
חבל שלא פרסמת פה![]()
ציטטתי את מה שאת כתבת בעצמךנכתב ע"י grafix;1225218:מאיפה הבנת שאנחנו זורקים? ב"ה, קיבלנו משלוחים ביתיים רק מאנשים שאין לנו בעיה לאכול מהם (היו כמה שאני לא נגעתי בהם, אבל הילדים אכלו בכיף...)
התכוונתי לפותחת האשכול, שכתבה שהיא לא סומכת על הכשרות וכו', אז אמרתי לה שאין מה לעשות עם זה רק לזרוק, באמת חבל!
נכתב ע"י רותי ה;1225223:לא חבל על ההשקעות? אצלי אפחד לא "מעיז" לאכול אוכל של שכנים.
אתם באמת לא מצפים שכל מי שנמנע מלאכול אוכל של אחרים ישים שלט מחוץ לביתו..
תיכנסו פעם למטבח מוסדי ויותר לא תאכלו בחתונות/בר מצוות...נכתב ע"י אנו יוצרים;1225256:מה יש כאן 'לא להעיז'? המטבח של השכנים פחות היגייני מהמטבח שלכם? אתם לא אוכלים אף פעם מחוץ לבית (אצל דודים/בחתונה וכו' וכו')?
אם ההורים מראים שזה בסדר ואפילו אפשר להנות מזה (כפי שהם היו רוצים שהשכנים ינהגו כשהם מקבלים את האוכל שלנו), הילדים מבינים את זה גם!
וכן, זו הזדמנות חד שנתית לטעום אוכל ממטבח תימני/הונגרי/תיאלנדי...
וואו! צודקת! הטעות אצלי...נכתב ע"י ניקול;1225427:ציטטתי את מה שאת כתבת בעצמך
בכל מקרה, אני חושבת שמה שesttyk כתבה לפני כמה הודעות, ממש נכון!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים