כללי לאן אפשר להעלות באנרים?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום שבו אוכל לרכז באנרים בצורה קלה ומסודרת שאוכל לשלוח לינק הפניה לצפיה דרך הרשת.

האם יש מקום איכסון חינמי התומך בפלאש? (כעין התיקיות עבודה בפרוג)?

האם יש דרך לא ליצור עומס על הדף שלא כולם יקפצו אלא רק בהקלקה או במעבר עכבר (ולא אני לא מתכוונת שאני אכניס אקשן שיפעיל במעבר עכבר אלא משהו מובנה עבור זה)

אודה מראש למסייעים

• הוסף לסימניות
לא בטוח, אבל אני חושב שBOX תומך בפלאש.
תבדקי את זה, זה חינמי

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ על בניית דף html פשוט שבעצם הוא גלריה עם תצוגה מקדימה שהיא בעצם תמונה שהיא פריים מתוך הבאנר ובהקלקה עליו נפתח בחלון חדש הבאנר.
זה מצריך ידע קטן בבניית אתרים משהו לא מסובך לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;761456:
לא בטוח, אבל אני חושב שBOX תומך בפלאש.
תבדקי את זה, זה חינמי
מה זה box?
נכתב ע"י studio dv.d;761481:
הייתי ממליץ על בניית דף html פשוט שבעצם הוא גלריה עם תצוגה מקדימה שהיא בעצם תמונה שהיא פריים מתוך הבאנר ובהקלקה עליו נפתח בחלון חדש הבאנר.
זה מצריך ידע קטן בבניית אתרים משהו לא מסובך לחלוטין.

מי עושה את זה וכמה אמור לעלות?

יש בלוגים או גלריות שתומכות בזה?

• הוסף לסימניות
האתר: www.wix.com מאפשר להעלות באנרים.
אתר חינמי עם תבניות מוכנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה