פנאי לאן אתם מתכננים לצאת בבין הזמנים הקרוב?

• הוסף לסימניות
לצפון-אי אפשר
והאמת-לא ניתן לדעת מה יתפתח עד אז..
אבל בהנחה שהמצב ישאר ככה פחות או יותר-
לאן יש לצאת בארץ?
ולא לענות לי לטוס לחו"ל
כי אנחנו לא יוצאים מהארץ!
בקיצור, אשמח למידע
איפה כדאי לשכור צימר או דירה במקום מעניין
למשפחה עם ילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
לצפון-אי אפשר
והאמת-לא ניתן לדעת מה יתפתח עד אז..
אבל בהנחה שהמצב ישאר ככה פחות או יותר-
לאן יש לצאת בארץ?
ולא לענות לי לטוס לחו"ל
כי אנחנו לא יוצאים מהארץ!
בקיצור, אשמח למידע
איפה כדאי לשכור צימר או דירה במקום מעניין
למשפחה עם ילדים קטנים.
טבריה אולי?
יכול להיות רעיון, כי יחסית ממש שקט שם ויש הרבה אטרקציות באזור.
אנחנו היינו שם עכשיו עם המשפחה, לא נראה שיש מלחמה...
מה שיכול להיות גם אופציה, כי אם קצת בנאלי - נתניה
השאלה מה אתם מחפשים בנופש שלכם

• הוסף לסימניות
אולי תנסו בדרום
יש בערד המון בתים ווילות ודירות במבחר רמות
ממש קרוב לים המלח ועוד מסלולים יפים ונוף מטורף אויר צלול

• הוסף לסימניות
אפשר סובב כינרת
טרקטורונים, שייט, שמורת גמלא, נחל המשושים... ועוד דברים יפים באזור

בדרום על הקו של ים המלח המון דברים....

• הוסף לסימניות
מצפה רמון, (חייבים עם רכב) מצפה יריחו, יסודות בית חילקיה יד בנימין וכד', וערי חוף נתניה אשדוד וכד'

• הוסף לסימניות
אני חייבת לומר שאם כבר אתם מחפשים מקום תיקחו בחשבון שמחירי המרכז טסו מעלה מעלה בעקבות המצב הבטחוני. הצימרים הכפילו ויותר את המכירים וזה עוד לא יולי אוגוסט.
שנה שעברה היו תעריפים אחרים לגמרי ומנצלים את המצב שלא בצפון ולא בדרום כדי לנפוש.

• הוסף לסימניות
אם לא תפתח מערכה רצינית יותר עם חיזבללה, אז כל האזור של עפולה והעמקים ממש שקט ויש הרבה מה לעשות,
אם הולכים יותר לאזור של בית שאן צריך לקחת בחשבון את המזג אויר, אחד המקומות החמים בארץ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה אני מזמינה תמיד צימר ברגע האחרון תמיד נשאר
אולי אם לא יהיה צפון אז יהיה עומס על המרכז- דרום
בדיוק לכן כדאי למצוא עכשיו.
כמה סיכוי שתוך חודש הצםון מסתדר?
אם כבר אז ההפך- המצב יהיה גרוע יותר ח"ו

• הוסף לסימניות
נפלו שם טילים? זה ממש קרוב לכינרת....
זה קרוב לכנרת, אבל במקרה זה ברמת הגולן באיזור שהיה מאוד מטווח, ,אין לי מושג אם ספציפי בגמלא ובמשושים נפל, אבל האיזור ספג זה לדוגמא מלפני שבוע:
1718880013519.png
1718880090103.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה