קצינלנבויגן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני בכל מקרה אוחז שפיזור עולמי הוא דבר טוב טראמפ הוא רק הדוגמאאל תעשה שום צעד שלא היית עושה אם לא היה ירידות.
אתה לא מדבר מהיגיון, אלא מהבטן.
חבל.
למה צריך לעשות פיזור עולמי
אני בכל מקרה אוחז שפיזור עולמי הוא דבר טוב טראמפ הוא רק הדוגמאאל תעשה שום צעד שלא היית עושה אם לא היה ירידות.
אתה לא מדבר מהיגיון, אלא מהבטן.
חבל.
מי שתמיד היה בעולמי ונשאר בעולמי - מצויין.אני בכל מקרה אוחז שפיזור עולמי הוא דבר טוב טראמפ הוא רק הדוגמא
למה צריך לעשות פיזור עולמי
תנודתי מאד. סוף שבוע שעבר עלה, היום ירד.מה המצב היום עם הS&P ממשיך לרדת?
האם כדאי לי להיכנס בירידה כעת?
הפוך הוא נהיה ירקרק, קודם היה עם סומק, ממש לקניהנראה שחוזר קצת הצבע ללחיים של המדד הנחמד.
זה בדיוק אמור להיות המילים שמחליפים ביניהם משקיעים פאסיביים ל20 שנה...הפוך הוא נהיה ירקרק, קודם היה עם סומק, ממש לקניה
עצתי היא להיפרד מהסוכן הנ"ל בשלום ולא להתראות נוסח טראמפ החדש.זה נקרא להקפיץ? מחילה):
סוכן הביטוח שלי ממליץ לעזוב את s&p
טוען שכל המומחים ממליצים להיפרד.
אמרנו לו שלטווח ארוך תמיד עולה.
הוא טען שהמומחים הגדולים מנבאים שהמניה לא תחזור לעלות, ההפך.
אשמח לעצתכם r hon והשקעות
אשמח להביןעצתי היא להיפרד מהסוכן הנ"ל בשלום ולא להתראות נוסח טראמפ החדש.
להד"ם. תחליף סוכן, וישא"ק.הוא טען שהמומחים הגדולים מנבאים שהמניה לא תחזור לעלות, ההפך.
הוא אומר בעצם שהתרחיש הסביר הוא שיקרה מה שלא קרה מעולם בשוק המניות המודרני בארה"ב. זה הזוי לגמרי. ולא, ה"מומחים הגדולים" (מי זה?) לא טוענים את זה.אשמח להבין
שתי שגיאותהוא טען שהמומחים הגדולים מנבאים שהמניה לא תחזור לעלות, ההפך.
אם כעת המומחים טוענים שאין עתיד - זה בדיוק הזמן שאסור לעזוב את המניה, כי המחיר שלה בשפל.זה נקרא להקפיץ? מחילה):
סוכן הביטוח שלי ממליץ לעזוב את s&p
טוען שכל המומחים ממליצים להיפרד.
אמרנו לו שלטווח ארוך תמיד עולה.
הוא טען שהמומחים הגדולים מנבאים שהמניה לא תחזור לעלות, ההפך.
אשמח לעצתכם r hon והשקעות
לא צריך שאף אחד יאמין. צריך שהמצב באמת לא יהיה שונה ואמריקה תמשיך להוביל את הכלכלה הגלובלית בענק. לטווח הארוך לא משנה מצב הרוח הרגעי של המשקיעים אלא הנתונים בשטח.צריך שהמשקעים יאמינו שזה טוב ולא רק שאני יבין שזה טוב
מרתק.מבחינה הסטורית בכל שנה המדד עולה. רק בשנת שמיטה מתרסק בערך דו ספרתי.
לדעתי - לפני השמיטה הבאה למכור הכל ולהמתין בצד עם מזומן.
זו תיאוריה ישנה (שבמקורה מדברת על מיתון של ממש ולא רק ירידה), אבל היא נשברה בתשע"ה.מבחינה הסטורית בכל שנה המדד עולה. רק בשנת שמיטה מתרסק בערך דו ספרתי.
לדעתי - לפני השמיטה הבאה למכור הכל ולהמתין בצד עם מזומן.
זהו שע"פ החוק מותר לו לייעץ בנושא ויש לו בהחלט רישיון לכך, למרות שברוב המקרים הסוכנים האלו ממש לא מספיק מבינים בתחום שבו הם מייעצים.(אגב, לא ברור איך סוכן ביטוח הופך ליועץ השקעות. לכאורה ההמלצות האלה ממש אסורות, ע"ע "לא יועצת לא ממליצה").
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים