כללי לאן מודעה על קוטג' יכולה להגיע..

• הוסף לסימניות
שמעו סיפור:
ביום רביעי שעבר נכנסתי לפורום וכשראתי את "אתגר הקוטג'" יצרתי גם אני מודעת מחאה.
המודעה התפרסמה במקומות שונים ברשת, ולמחרת אני מקבל טלפון ממספר לא מוכר. על הקו עתונאית (?) מעיתון "דה מרקר" (שלושה עיתונים כלכליים מקבוצת שוקן (עיתון הארץ)), והם בקשו ממני רשות להשתמש במודעה שיצרתי, ולפרסמה במוסף הכלכלי שיתפרסם למחרת.
שלחתי להם במייל את המודעה ואת הקרדיט הרצוי, וזה אכן התפרסם למחרת!
קטע אה? ממודעה ספונטאנית בפורום..
צרפתי צילום של העיתון (אל תשאלו אין השגתי אותו..)

קבצים מצורפים

• P61925581.jpg
    KB 198.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אני קבלתי את כל הפרסומת באימייל מחבר חוץ ממה שראיתי את זה פה בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;587948:
אני קבלתי את כל הפרסומת באימייל מחבר חוץ ממה שראיתי את זה פה בפורום.
גמני, ומאוד כעסתי לראות זאת ללא קרדיט אפילו לאתר פרוג.

• הוסף לסימניות
סחטיין עליכום.
תעלה גם את המודעה עצמה, שנוכל להתרשם.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסלוגן: "לחלוב את הבית הישראלי"

• הוסף לסימניות
ועל דא כאמרינא: "כבוד למגזר"...

(אם כי, לא צריך להיסחף בחשיבות שמייחסים לעיתונות חילונית, גם אם היא שייכת לקבוצת שוקן).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;588352:
ועל דא כאמרינא: "כבוד למגזר"...

(אם כי, לא צריך להיסחף בחשיבות שמייחסים לעיתונות חילונית, גם אם היא שייכת לקבוצת שוקן).
היה כדאי לעשות את המודעה רק בשביל שהמילים "בר אוריאן" יפיעו אצל החברים מרח' שוקן בצורה חיובית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;587819:
שמעו סיפור:
ביום רביעי שעבר נכנסתי לפורום וכשראתי את "אתגר הקוטג'" יצרתי גם אני מודעת מחאה.
המודעה התפרסמה במקומות שונים ברשת, ולמחרת אני מקבל טלפון ממספר לא מוכר. על הקו עתונאית (?) מעיתון "דה מרקר" (שלושה עיתונים כלכליים מקבוצת שוקן (עיתון הארץ)), והם בקשו ממני רשות להשתמש במודעה שיצרתי, ולפרסמה במוסף הכלכלי שיתפרסם למחרת.
שלחתי להם במייל את המודעה ואת הקרדיט הרצוי, וזה אכן התפרסם למחרת!
קטע אה? ממודעה ספונטאנית בפורום..
צרפתי צילום של העיתון (אל תשאלו אין השגתי אותו..)

צבא מקצועי
אולי עזרה?
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=128558

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה