לאן נעלם ההלוקיטי??

• הוסף לסימניות
היתה כאן פרסומת יפה ומדהימה של תכשיטי הלוקיטי והיא פתאום נעלמה .
האם בגלל הצדיקות שיש כאן עם הצרות עין שהן צריכות לראות כאן הודעות שהעיניים שלהן אוהבות, אנחנו צריכות לסבול ?
המדור הוא עזרה לשני בחסד וחסכון, בפרט שזה נהנה וזה נהנה ,שהמחירים היו מאוד זולים ואנחנו חברות פרוג נהנות מזה,
לכן אני מבקשת (ואני מאמינה שאני שליחה להרבה חברות מהאתר) בבקשה מהנהלת האתר מאוד נודה לכם אם תחזירו לנו את הפרסומת,
אם יש עוד ניקים שחושבות כמוני נא לתת צלצול בפעמון אולי אם יהי' הרבה צלצולים זה יועיל לבקשה, ותודה מראש לכולן/ם

• הוסף לסימניות
אני מחקתי את האשכול.
לפי חוקת האתר, אין רשות לפרסם דרך הפורומים.
מי שמעוניין לפרסם יכול לגשת בצורה מסודרת למחלקת השיווק של פרוג.

וזה שיש הרבה אנשים כאן שנהנים מהפרסום, זה רק אומר שקהל היעד נמצא כאן :).
ואליכם הגולשים, תנסו לשכנע איזה עיתון שבא לכם שיכניס מודעת פרסום בגלל 'שלנו הקוראים זה מאד עוזר'...

בתקוה להבנה
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
אתם צודקים ב-100%. רק חבל מאוד שלא מוחקים כל אשכול של פרסומת. והיו הרבה כאלו לאחרונה.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל דיווחים על הדיונים הנ"ל.
יש כזה כפתור משולש
report.gif
על יד כל הודעה.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה