כללי לאן נעלם פילטר קיפול דף?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יד טובה;151282:
דרך אגב, מה זה אקשן? פילטר?

אם תקראי את האשכול מתחילה - תראי שהשאלה הזו כבר נשאלה ונענתה...

• הוסף לסימניות
תודה לך גב' עדן, מאד נהניתי מהמידע על האקשנים. אני באמצע ליצור חוברת - ובטעות בשלב הראשון הפכתי את שכבת הרקע (יש לי גירסה באנגלית - בקגראונד) ללייר0. בשלב השני הוא נתקל בבעיות כי מחפש שכבת רקע. קראתי לו בקגראונד ועשיתי נעילה וזה לא עזר.

האם ידוע לך איך הופכים שכבה לרקע?

• הוסף לסימניות
דחוף!! אני מחכה!!

מי יכול לענות לי - איך הופכים שכבה לשכבת רקע???????????

• הוסף לסימניות
סגרתי את הפוטושופ (כי אני צריכה לפתוח את האילוסטרייטור...) וייקח כמה דק' עד שאני אפתח אותו שוב, נראה לי שיש אפשרות בתפריט layer.
לא יותר מהר להתחיל מהתחלה?

• הוסף לסימניות
לא, כי כבר עבדתי על זה. חוצמיזה שכדאי לדעת...

• הוסף לסימניות
ניסיתי בלייר וה- צ - ל - ח - ת - י !!!!

ממש תודה רבה לך!! תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
הנה התוצאה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 386.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
eden7115, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לתפוז

הוא הביא לנו את האקשן הזה.

• הוסף לסימניות
את האקשן הביא lmnt.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יד טובה;151470:
מי זה?

הוא העלה את זה באשכול אחר - לפני כמה שבועות.

לאט לאט תכירי את כולם...

• הוסף לסימניות
בשורה משמחת!!!
הצלחתי להתקין ולמצוא את פילטר קיפול הדף!!!
לכל מי שעדיין נתקל בבעיה, הנה הפתרון:
התוכנה מתקינה אוטומטית את הפילטר בתיקיית plug-ins.
לי לדוגמא יש בפוטושופ 2 תיקיות: plug-ins ו - plug-ins Heb והתוכנה התקינה את הפילטר בתיקיית plug-ins Heb במקום בתיקיית plug-ins...
מה שעשיתי: סגרתי את הפוטושופ והעברתי את הפילטר שהותקן מתיקיית plug-ins Heb לתיקיית plug-ins.
כשפתחתי: הפלא ופלא - הוא מופיע בתפריט filter שורה אחת לפני הסוף.

האמת - כשראיתי את האופציות שיש שם, שמחתי שלא ויתרתי בקלות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירוק_תפוח;151164:
אם יש לך גם עברית וגם אנגלית בפוטשופ - יכול להיות שהוא התקין את זה בעברית ולא באנגלית או להיפך.

זה בדיוק מה שהתכוונתי!!!
לא נורא, העיקר שהסתדרת בסוף. ו...תודה על הספר...;)

• הוסף לסימניות
'לזיכוי הרבים'... שכחת לציין איך קוראים לפילטר הזה של קיפול הדף - שנוכל כולנו להעתיקו למקום המתאים.

• הוסף לסימניות
קוראים לו:
AV Bros Page Curl Pro 2.2 או גירסה אחרת.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי, האם זה בתיקית פילטר?

• הוסף לסימניות
צריך להתקין אותו.
הנה קישור להודעה בה הביאו את הפילטר (הודעה 15 - נקי כפיים)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=11086&highlight=%2A%E0%F7%F9%F0%2A&page=2

• הוסף לסימניות
הקפצה.

מישהו התנסה עם הפילטרים של KPT שבתוכם פילטר קיפול הדף בפוטושופ CS4?
זה מאד שונה מהגירסה הקודמת שהיתה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה