לאנשים המסורים שבפורום

• הוסף לסימניות
הזמנתי מחשב חדש מחו"ל (לא ניכנס לבעיות שבהזמנה מחו"ל...) למשעה המחשב עובד מצוין ב"ה, אבל חיבור אחד של מסך (הכחול) לא עובד לי.
מכיון שאני עובדת עם שני מסכים, זה פשוט דחוף לי!
יש למישהו עצה איך אני יכולה לסדר את זה בכוחות עצמי?

סתם כך לשאלתכם- שילמתי לטכנאי מומחה 1200 ₪ להתקנת התוכנות והוא אמר לי לבדוק תוך חודש אם הכל עובד, ואמרתי לו על הבעיה במסך, אז הוא ביקש עוד 180 ₪ לתיקון חיבור המסך. אני חשבתי שזה מוגזם (אמנם הוא לא הרכיב לי מחשב, אבל אני חושבת שלקחת 1200 ₪ בשביל תוכנות, זה די והותר, כדי לקבל שרות מינימלי של חיבור המסך.)
אשמח לחוות דעתכם.
תודותי מראש לכולם!

• הוסף לסימניות
איזה לוח? מותקן דרייבר כרטיס מסך?

• הוסף לסימניות
אולי משהו נורא פשוט
לחצי במקלדת על שני מקשים: לחצן התחל ובו זמנית על האות P
ובחרי בשכפל

לגבי הכסף אם לא מדובר על רשיונות חוקיים, מדובר בשוד נקודה.

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש שני חיבורי מסך ואחד מהם לא פעיל. כך שלא נראה לי שהפתרון שלך נכון. אם לא הבנתי נכון אז כנראה שזה העניין, כי החיבור הכחול, בפרט במערכות הפעלה החדשות, הוא דרייבר בסיסי שמגיע עם המערכת.
אם כבר דיברו על התשלום, כנראה שכל מה שחסכת בקנייה בחו"ל שילמת על התוכנות, וגם אין אחריות נורמלית על המחשב...

• הוסף לסימניות
רגע זה נייד?!, אולי בביוס ההתקן על מצב לא פעיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1964434:
איזה לוח? מותקן דרייבר כרטיס מסך?
זה הלוח אם:
ASUSTeK COMPUTER INC. G10AJ (SOCKET 1150)
איך אני רואה אם מותקן דרייבר כ.מסך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1965734:
הבנתי שיש שני חיבורי מסך ואחד מהם לא פעיל. כך שלא נראה לי שהפתרון שלך נכון. אם לא הבנתי נכון אז כנראה שזה העניין, כי החיבור הכחול, בפרט במערכות הפעלה החדשות, הוא דרייבר בסיסי שמגיע עם המערכת.
אם כבר דיברו על התשלום, כנראה שכל מה שחסכת בקנייה בחו"ל שילמת על התוכנות, וגם אין אחריות נורמלית על המחשב...

לגבי המחשב מחו"ל חסכתי איזה 3000 ₪ ולכן השתגעתי לקנות משם, כי פשוט לא היה לי כרגע שקל להוציא כסף על מחשב, וההיתי מוכרחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1965767:
רגע זה נייד?!, אולי בביוס ההתקן על מצב לא פעיל.

זה מחשב נייח

• הוסף לסימניות
אני חושב שאני מתחיל להבין.
יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני, ואתה מנסה לחבר את המסך לכרטיס המובנה. זה לא יעבוד.
אפשר תמונה של המחשב שלך מאחורה, או שתגיד אתה, האם אכן יש כרטיס מסך חיצוני, וצדקתי בהערכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1965828:
אני חושב שאני מתחיל להבין.
יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני, ואתה מנסה לחבר את המסך לכרטיס המובנה. זה לא יעבוד.
אפשר תמונה של המחשב שלך מאחורה, או שתגיד אתה, האם אכן יש כרטיס מסך חיצוני, וצדקתי בהערכה?

תודה על התשובות המהירות ועל הנכונות לעזור!
לא יודעת אם הכרטיס חיצוני, צילמתי תמונות מאחורה:

קבצים מצורפים

• IMG_3378.JPG
    1.4 MB · צפיות: 18
  • IMG_3379.JPG
    1.1 MB · צפיות: 21
  • IMG_3380.JPG
    1.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בדיוק מה שחשבתי.
את צריכה מתאם מhdmi לvga בכדי לחבר את החיבור הכחול למטה ליד החיבור הלבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1966177:
בדיוק מה שחשבתי.
את צריכה מתאם מhdmi לvga בכדי לחבר את החיבור הכחול למטה ליד החיבור הלבן.

איפה קונים מתאם?
ולמה הכחול למעלה לא עובד?

• הוסף לסימניות
הכחול למעלה לא יעבוד אם יש את הכרטיס למטה.
קונים מתאם בכל חנות מחשבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1966218:
הכחול למעלה לא יעבוד אם יש את הכרטיס למטה.
קונים מתאם בכל חנות מחשבים.

ואיפה אני שמה את המתאם? מתחת ללבן?
וזה יעבוד רגיל, או שצריך לפתוח את המארז ולסדר את זה שם?
תודה על כל התשובות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1966208:
איפה קונים מתאם?
ולמה הכחול למעלה לא עובד?

אפשר לאפשר בביוס שהחיבור הזה יעבוד.. אבל מאוד לא מומלץ כיוון שהאיכות מאוד נמוכה ביחס לכרטיס מסך

בנוסף מתאם מVGA לHDMI או לDP זו גם רעה חולה .

הפתרון מתאם dvi ל hdmi עבור הכבל הלבן ואותו לחבר לחיבור HDMI
ולכבל הכחול לשים מתאם vga ל dvi.

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=5358&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

כל זה בהנחה שבמסך אין יציאות אחרות אחרת פשוט להחליף לכבל מסך מתאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1966261:
אפשר לאפשר בביוס שהחיבור הזה יעבוד.. אבל מאוד לא מומלץ כיוון שהאיכות מאוד נמוכה ביחס לכרטיס מסך

בנוסף מתאם מVGA לHDMI או לDP זו גם רעה חולה .

הפתרון מתאם dvi ל hdmi עבור הכבל הלבן ואותו לחבר לחיבור HDMI
ולכבל הכחול לשים מתאם vga ל dvi.

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=5358&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

כל זה בהנחה שבמסך אין יציאות אחרות אחרת פשוט להחליף לכבל מסך מתאים

אפשר הסבר במילים יותר פשוטות?
לי יש כרגע שני מסכים זהים לשניהם נכנסים גם חיבור כחול וגם חיבור לבן.
כרגע מסך אחד עם החיבור הלבן עובד, והמסך השני (בחיבור הכחול של המחשב)לא עובד.
לפי התמונות ששמתי, מה אני צריכה לקנות בדיוק כדי שהמסך השני יעבוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1966317:
אפשר הסבר במילים יותר פשוטות?
לי יש כרגע שני מסכים זהים לשניהם נכנסים גם חיבור כחול וגם חיבור לבן.
כרגע מסך אחד עם החיבור הלבן עובד, והמסך השני (בחיבור הכחול של המחשב)לא עובד.
לפי התמונות ששמתי, מה אני צריכה לקנות בדיוק כדי שהמסך השני יעבוד?

במילים פשוטות: את צריכה לקנות את הכבל בקישור המצורף שצירף עשרים ושתים, את החיבור הכחול לחבר ליציאה המתאימה שבכבל החדש, את היציאה השניה בכבל החדש את צריכה לחבר ליציאה מס' 2 מימין שבשורה שמעל השורה של החיבור הלבן. (תראי כבר לפי הצורה של היציאה לאיפה להכניס אותה בשורה).

• הוסף לסימניות
זה חסום לי. מישהו יכול להעלות לי ת'תמונה פליז?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין את הכבל,
מה ההבדל בין השניים?
מה עדיף לקנות?

קבצים מצורפים

• כבל1.PNG
    KB 120.5 · צפיות: 0
  • כבל2.PNG
    KB 124 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה