דרוש מידע לאנשים הפשוטים שביננו כמה עולה חבילת צילום קלאסית לחתונה?

• הוסף לסימניות
אני מבררת בשביל אחותי צלם/צלמת/ צלמת וידאו/ צלם וידאו ובכלל חבילה שלמה של צילום לחתונה
אין לי מושג מה המחירים בשוק
אני מחפשת חברה' שעושים תעבודה טוב לא מחפשת ליגה וכו'
אשמח לדעת תשובות
וכמו כן אם אפשר על הדרך המלצות
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזמנת לפנות אלינו להצעת מחיר מיוחדת ולהתרשמות :) :) :)

להזמנות 2461* | וואטסאפ 050-329-4207 | <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> com
רבקי את חמודה ומאלפת אני בשבילי לקחתי אותך ומרוצה סוף הדרך
אבל בשביל אחותי היא לא צריכה לא את הרמה ולא את הסטייל הזה ולכן אין לה תקציב למחיר הזה
כמו שאמרתי לפשוטים שביננו

• הוסף לסימניות
רבקי את חמודה ומאלפת אני בשבילי לקחתי אותך ומרוצה סוף הדרך
אבל בשביל אחותי היא לא צריכה לא את הרמה ולא את הסטייל הזה ולכן אין לה תקציב למחיר הזה
כמו שאמרתי לפשוטים שביננו

היי מי את?
בגלל המצב יש לנו כרגע חבילות מותאמות אישית לפי תקציב קורונה....
יכולה להתקשר אלי ואשמח לעזור לך:p

• הוסף לסימניות
אחרי כמה חתונות אצלנו במשפחה
ממליצים בחום על @אינספאייר !!.

אלבום מושקע, קליפ מטריףףף!.
מחיר טוב ושירות מדהים!.
אין דברים כאלה!!...

אין על הצוות האלוף של אינספאייר!!.
כנ"ל
איזה הפקה מושקעת! רק אינספייר!

אוהו תודה לכם, כיף לשמוע :):):):)

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה
הציעו לנו עבור צלם אחד ומסריט אחד
בלי צלמת
9,500 עד 10,000 ש"ח
נשמע לכם הגיוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה