לאסטרטגים מבניכם:

• הוסף לסימניות
mbhu.jpg

אני עוסקת בפרסום, מיתוג, ועיצוב, בעיקר לעסקים קטנים ובינוניים, במחירים סטנדרטיים
לחלוטין. אין לי מטרה להגיע ליותר מזה.
השאלה היא אם הלוגו שבניתי לעצמי לא משדר יותר מידי יוקרה, שתרתיע את הקהל יעד שלי
מלהתקרב, ז"א- זה יראה להם מראש יקר, והם אפילו לא ירימו טלפון...?

ואם השם "ארטליין" לא מבוזבז על מיתוג כזה, ועדיף לקחת אותו למקום יותר מודגש,
מינימליסטי, עם כתב בשרני ועוד איזה ויזואל קטן?

תודה מראש!​

• הוסף לסימניות
והלוגו כמובן רק סקיצה, עוד לא הורדתי את התמונה...

• הוסף לסימניות
לא רואים קובץ.

• הוסף לסימניות
לדעתי - לא ירתיע בכלל לקוחות קטנים.

אם זה עונה לבריף אין לי מושג. אני גם לא יודעת אם זה בזבוז כי מהתיאורים כאן אני מתקשה לתאר לעצמי את האופציה השניה.
אולי גרפיקאים יבינו מה זה אומר...

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה להעביר כרגע את הלוגו. אבל לא משנה. דמיינו לוגו יוקרתי...
ותודה על התגובה...

• הוסף לסימניות
ארטליין עם יוקרה?
תרתי דסתרי.

בלי לראות לא נוכל לבחון,
אך אם את חושבת שהוא מידי יוקרתי למה שאת נותנת- אז התשובה בפיך.
או שאת בוחרת מלכתחילה לפנות לקהל יעד שמעדיף סגנון יוקרתי, אך לא יכול לשלם יותר מידי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מסוג הדברים שעד שלא רואים קשה להבין

• הוסף לסימניות
אני רואה את הקובץ.
לא נראה לי יוקרתי "מידי"

• הוסף לסימניות
גם לי הוא נראה, יפה, מכובד ונקי.
ולא כ"כ נראה לי שעסקים פשוטים נרתעים מלגשת למשהו יוקרתי, מקסימום יחליטו שזה יקר ואז יפנו למשהו אחר הבעיה יותר להיפך, כשאת רוצה לשדר יוקרה והלוגו משדר זול.

• הוסף לסימניות
הלוגו אמור לכבד את המקצועיות שלך. אסור לו לשדר התנשאות, אבל בתור אסטרטגית הוא חייב לשדר מקצועיות.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
מרגלית,
כשעסק מחפש עיצוב,
ובעצם כשכל צרכן מחפש מוצר מסויים, הוא פונה למה שבעיניים שלו, משדר את הרמה אליה הוא מתכוון (מבחינת האיכות, המחיר וכו').

לכן, אותה בעיה היא עסק יוקרתי שמשדר זול, ועסק זול שמשדר יוקרתי.
בשני המקרים פספסנו את קהל היעד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה