מאפים לאפות בצהרים - - אבל אין כמו קרואסון חם ועסיסי על הבוקר... כולל הדרכה מצולמת!

@רוחי בלבוחי
רק עכשיו רואה את המתכון, ממש מתחשק לי להכין, אין על המתכונים שלך!
יש מצב את שולחת לי למייל את הסרטון? לא נפתח לי פה ורוצה לדעת איך מכינים את הצורה הזו,
תודה רבה,
pnina9121 בגימייל
בסוף הסתדרתי, העתקתי את הקישור של הסרטון והדבקתי לחלון חדש ונפתח לי,
אז תודה.

@רוחי בלבוחי חוזרת לעדכן שיצא מושלם!
מהר מהר ארזתי את מה שנשאר בקופסאות שישאר גם משהו לשבת,
בצק רך ואוורירי, והשוקולד יוצא כל כך טוב,
מאמצת את המתכון והשיטה.
(מרחתי עליהם כשיצאו מים עם סוכר)
תודה רבה!!
IMG_4149.JPG

זה לא בצק שמתאים ללחמניות, הוא טעים דק כפיתה/ לאפה.
היי רוחי
אני צריכה כמות גדולה של קוראסונים את יודעת להגיד לי כמה יוצא מהמתכון שלך?
וגם האם אפשר להכין ולהקפיא ?כמה זמן ישאר לי טוב בהקפאה? כמה זמן להפשיר לפני ההגשה?
סליחה על כל השאלותתת

הכנתי את זה אתמול יצא מושלם!!
אף פעם לא יצא לי בצק כזה נעים ונוח לעבודה
והטעם נדיררר כולם התלהבו
תודה ענקית על המתכונים המעולים!

@רוחי בלבוחי
רק השבוע נתקלתי באשכול הזה!
היום הכנתי. הבצק יצא מושלם והיה ממש כיף לגלגל את הקרואסונים.
וכמובן יצא טעים ומצויין.

תבורכי בכל הברכות.

עכשיו אני נתקלת במתכון המגרה.
אין לי משקל, כמה לחמניות יוצא מקילו?

נראה מצוין, רק משהו קטן שלא הבנתי, הרעיון יפה והצורה גם
אבל במה זה יותר טוב מלחלק ל8 עיגולים כמו שאני יודעת ומכל נגלה כזאת יוצאים לי 12 קראסונים
ופה צריך ליצור כל אחד בנפרד. אז מה הרווחתי חוץ מיותר עבודה, זה נקרא יותר יפה?!

נראה מצוין, רק משהו קטן שלא הבנתי, הרעיון יפה והצורה גם
אבל במה זה יותר טוב מלחלק ל8 עיגולים כמו שאני יודעת ומכל נגלה כזאת יוצאים לי 12 קראסונים
ופה צריך ליצור כל אחד בנפרד. אז מה הרווחתי חוץ מיותר עבודה, זה נקרא יותר יפה?!
את יכולה באותה מידה גם לעשות פס לגלגל ולזרוק לתבנית זה יותר קל מקוראסונים.
הכל ענין של הגשה.
אם אין לך סבלנות לזה אז זה באמת מיותר. 😉

את יכולה באותה מידה גם לעשות פס לגלגל ולזרוק לתבנית זה יותר קל מקוראסונים.
הכל ענין של הגשה.
אם אין לך סבלנות לזה אז זה באמת מיותר. 😉
רק לי זה יוצא בצק קצת דביק ולכן הם יוצאים מאדדד טעימים אבל לא כאלו יפים כמו בתמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה