מאפים לאפות בצהרים - - אבל אין כמו קרואסון חם ועסיסי על הבוקר... כולל הדרכה מצולמת!

• הוסף לסימניות
משתמשת בממרח שוקולד של עלית רגיל או בטעם שווקלד פרה,
מה הכי מוצלח ויצא קורוסואני?
אני לא יודעת מה זה הרגיל - אני משתמשת בממרח של עלית אדום בטעם שוקולד פרה.

• הוסף לסימניות
20200703_122238.jpg
גם אני עשיתי ביום שישי ויצא מדהיםםם. יותר נכון הבנות עשו לכן זה לא סימטרי..
מה הרעיון לשים את השמרים בהתחלה בנפרד? חשבתי אולי בגלל זה תפח לי טוב ויצא רך?

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 681867
גם אני עשיתי ביום שישי ויצא מדהיםםם. יותר נכון הבנות עשו לכן זה לא סימטרי..
מה הרעיון לשים את השמרים בהתחלה בנפרד? חשבתי אולי בגלל זה תפח לי טוב ויצא רך?
קודם כל פשוט נראה טעיםםם ויפה,
הסיבה להתפחה בצד זה בדיוק הענין של האווריריות והרכות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה זמן אופים, לא רשמתם. ואיזה חום? כמו כל מאפה שמרים?

• הוסף לסימניות
הבטחתי להכין ולשתף
מתכון מהמם וטעים!!!! קל וכיף להכין וכולם מאד התלהבו
שיתפתי את הילדים בהכנה ונהנו עד הגג ליצור את הקוראסון
יצא להם ממש יפה (זה חשוב לי כמו שאמרתי...)
תודה רבה על המתכון

קבצים מצורפים

• IMG_0248.JPG
    IMG_0248.JPG
    1.9 MB · צפיות: 164
  • IMG_0252.JPG
    IMG_0252.JPG
    1.7 MB · צפיות: 163

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה