מידע שימושי לאפרושי מאיסורא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאפרושי מאיסורא
באיזור ירושלים בבקבוקי חלב קרטון של חברת תנובה (בין של מהדרין ובין של בד"ץ העדה החרדית) נמצאו חרקים קטנים מסוג אקריות באיזור הפקק, יש לציין שאף נמצא אקרית בתוך הפקק, (וכאשר הם נכנסים לתוך החלב כמעט ובלתי אפשרי לבדוק), ידע הציבור ויזהר מאיסור החמור של אכילת שקצים.
נ.ב. יש להזהר אף ממאכלים אחרים שהיו פתוחים במקרר בסמוך לחלב הנ"ל, שמא נכנסו חרקים מהקרטון חלב לתוך המאכל (כפי שכבר נמצא בעבר).
יש לציין שהם קטנים מאוד (אבל נראים לעין) אבל בהתבוננות היטב מבחינים בהם מפני שהצבע של הקרטון לפעמים מפריע לראות אותם.

• הוסף לסימניות
@חלב ללא אקריות לא הבנתי בשביל לפרסם את זה רכשתם מנוי פרמיום לאתר?!
אם כן, זה ראוי להערכה מרובה!

למרות זאת אדון @חלב ללא אקריות אתה מסתכן לחינם במחיקת ההודעות שלך ואולי גם הפרופיל שלך [מצד שני אולי זה רעיון טוב איך לקבל החזר על הפרימיום...]

ולכן אולי פשוט תפתח אשכול עם כותרת מושכת את העין. סכנה! אקריות בחלב תנובה בקרטון, גם אצלכם?
וכל כמה דקות תוסיף הודעה רלונטית עם עוד מידע/תמונה/נתון/קישור/בקשה להפיץ/ וכן הלאה

וככה הדבר יתפוס את העין ויהיה בולט לכל הרבה יותר מאקריות בקרטון חלב

• הוסף לסימניות
שומע, אבל אינך יודע שיש ענין של "אפרושי מאיסורא" אתמהה
אולי תשלח מייל אישי לכל עמך בית ישראל

פתחת אשכול אם אתה רוצה תקפיץ אותו כל חמש דקות
לא צריך לטרטר את כולם לא כולם גרים בירושלים ולא כולם משתמשים עם תנובה תירגע

• הוסף לסימניות
מה עם פניה לתנובה עצמה?
מה יש להם לומר על הענין?

• הוסף לסימניות
אם אכן זה היה גם בכשרות בדץ י-ם פנה אליהם עדיף עם תמונה,
אין לך מושג באיזו רצינות ויעילות הם מטפלים בזה.
02-6-700-200
תודה על העירנות והפרסום

• הוסף לסימניות
הבד"ץ כבר יודעים את הבעיה, והם אינם יודעים מה לעשות, יש לציין שזה נמצא באיזור ירשלים במכולות פרטיות וסופר מרקטים גדולים.
כפי ששמעתי משרד הבריאות גם הוא מתחיל להכנס לתמונה

• הוסף לסימניות
אתם יכולים לנסות בעצמכם ותשאלו אותם מאיפה האקריות מגיעים הם מגיעים.
יש לציין הם נמצאו למעלה משש חנויות שונות

• הוסף לסימניות
אני אישית אחרי שאני יודע באופן אישי שהבדץ העדה החרדית אין להם שום מושג מאיפה האקריות האלו מגיעות וכמה אחוזים הם קיימים בחלב.
זה מערער לי כל ההיתר לסמוך על גוף הכשרות הלז.
לעת עתה הרבנות הראשית הם בודקים את הענין

• הוסף לסימניות
@ענין גדול לשעבר 'חלב ללא אקריות'..
נשמח שכבודו יבאר לנו בצורה ברורה השוה לכל נפש לאן כבודו חותר להגיע והרי לא לחינם רכשת מנוי פרמיום לטובת העניין הגדול... ובכלל מדוע שינה שמו במהירות שכזו.

עכ"פ ייש"כ שכבדו מרכז את כל הענין הגדול רק באשכול חשוב זה, ולא מספים את כל הפורום... באמת לא מובן מאליו...

• הוסף לסימניות
והשאלה אם זה רק בירושלים או בשאר מקומות.
אין לי מושג כמה מפעלים יש לתנובה ואם הבעיה הי במשאית או במפעל לכך אין לי דרך לענות תשובה על זה
ואם הייתי סומך על הבדד"ץ הייתי אומר לכם לבר אצלם אבל אני איני סומך עליהם בענין זה. (בשאר הענינים אני סומך עליהם, ובעת כותבי שורות אלו איני יודע היתר ברור לכך שאני סומך עליהם, ואולי ע"פ הגמ' שאומרת שכל דבר שהחזיקו בו (הכותים) נזהרים מאוד וכ"ש ישראל שבחזקת כשרות שהם נזהרים)

• שכוייח!
Reactions: ס'
  • הוסף לסימניות
טלפון של הבדץ 026700200
אני הבוקר דיברתי עם משגיח חשןב שם לא רק אחד שעונה בטלפון. והם רוצים לנחש שזה מיעוט שאינו מצוי ומדין ביטול
אע"פ שהם לא בדקו ולא במעבדה אחת (לפי איך שהבנתי מהם) את החלב עצמו. אע"פ שהם שלחו שני משגיחים שלהם שיודעים את הבעיה
תתקשר ותדרוש תשובות
אני לא מכריע שיש בעיה אני אומר לך תבקש מהם תשובות אתה משלם להם לקבל חלב כשר לא לי אתה משלם. אני אע"פ שאיני צריך לספק לך תשובות אני מנסה לעשות זאת. תבקש מהם שאתה משלם להם
אני הייתי סבור שהכשר נותנים רק אם בטוח כשר, אבל מעכשיו נמצא שהכשר נותנים אם ספק כשר כל עוד שלא בטוח אסור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה