מידע שימושי לאפרושי מאיסורא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@ענין גדול לשעבר 'חלב ללא אקריות'..
נשמח שכבודו יבאר לנו בצורה ברורה השוה לכל נפש לאן כבודו חותר להגיע והרי לא לחינם רכשת מנוי פרמיום לטובת העניין הגדול... ובכלל מדוע שינה שמו במהירות שכזו.

עכ"פ ייש"כ שכבדו מרכז את כל הענין הגדול רק באשכול חשוב זה, ולא מספים את כל הפורום... באמת לא מובן מאליו...
מר @ענין גדול
לא ענית... ולא הסברת...

• כועס
Reactions: ס'
  • הוסף לסימניות
למה שינתי שמי, כיון שאני משתמש חדש לא ידעתי שאין לפרסם "לאפרושי מאיסורא" בפורומים אחרים, לכך לא רציתי שיהא שם רע על שמי אז שינתי שמי.
אם לא טוב לך הענין אחזיר את השם חלב ללא אקריות למען אשר לא יהיו לאף אחד איזה מחשבות ופרנויות משונות
אם לא תענה אפרש שאין צורך לשנות השם בחזרה. אבל אם תבקש אחזיר השם בחזרה

• הוסף לסימניות
כן. אולי כבר אשתמש עם זה לעוד ענינים איני יודע.
שמונים שקל ב"ה בעבורי אין זה הוצאה כ"כ גדולה בעבור ענין של "אפרושי מאיסורא" אני תורם ללב לאחים הרבה יותר כסף עבור אפרושי מאיסורא (אע"פ ששני הענינים שונים אבל הכל תחת קטגרויה של אפרושי מאיסורא)

• הוסף לסימניות
נשמח שכבודו יבאר לנו בצורה ברורה השוה לכל נפש לאן כבודו חותר להגיע והרי לא לחינם רכשת מנוי פרמיום לטובת העניין הגדול...
מר @ענין גדול
לא ענית... ולא הסברת...
ענה ע"כ ברמיזה
והוא הוסיף שאף כדאי להוציא כסף עבור זה.

• הוסף לסימניות
איך עולים על הדבר הזה, אם הוא כה קטן ובלתי נראה?
האם כל פעם שרוכשעם מוצרי חלב צריך לגשת למיקרוסקופ ולבדוק??

• הוסף לסימניות
זה בהתחלה היה נראה כמו לכלוך מחוץ לחלב, או בפקק של החלב, אבל כשמסתכלים היטב רואים שהלכלוך הזה הולך וכשמתבוננים היטב רואים שיש להם גוף
ואף הבדץ יודעים על התופעה ורק שכפי הנראה התחילו בימים האחרונים לשטוף את הבקבוק ללא בדיקה יסודית לענין.
עוד הפעם אגיד שאם אדע שבדקו הענין ונמצא כשר אשמח. אבל הידיעה שלי לעתם עתה שהם יודעים על הבעיה ומנסים לפתור אותה ואעפ"כ אינם מפרסמים איני יודע למה אתמהה

קבצים מצורפים

• דוגמה.pdf
    KB 991.5 · צפיות: 30
  • דוגמה 2.JPG
    דוגמה 2.JPG
    KB 17.8 · צפיות: 29
  • דוגמה.JPG
    דוגמה.JPG
    KB 12.6 · צפיות: 23
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כלומר אם הבעיה היא במפעל עצמו באיחסון של הקרטונים אז לכאורה אין חילוק בין בפנים לבחוץ אבל אם הבעיה היא אחרי האריזה אז לכאורה תועיל שטיפה אא"כ הם נכנסים מתחת לפקק, כפי שהיה נראה לי בעבר

• הוסף לסימניות
בדקתי אצלי וב"ה הכל תקין. מעניין.

• הוסף לסימניות
@ענין גדול צדיק, מבירור קצר שערכתי התברר שאקריות מגיעות מתנאי אחסון לא נאותים ואחסון שלא בקירור, תבדוק במכולת ליד הבית שלך איפה שומרים את החלב...
ב99% זה קשור לשם (או לבית שלך)
אם באמת הייתה בעיית חרקים בחלב תנובה הייתה מוציאה הודעה בנושא, זו לא רק בעיה כשרותית ולא קשור דווקא לחלב בהכשר הבד"ץ.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה לא הגיוני שבלמעלה מששה חנויות שונות וביניהם רשתות גדולות (שאין ברצוני לנקוב בשמותיהם), נמצא אקריות רק בחלב הנ"ל, ואילו בחברות אחרות ובמוצרים אחרים לא נמצא, ואחרי כל זה לומר שהבעיה היא באיחסון של החנות, זה לא הגיוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה