מידע שימושי לאפרושי מאיסורא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
(שאין ברצוני לנקוב בשמותיהם),
למה? בינתיים אנשים נכשלים, מי שמוכן להוציא כסף על דבר כזה לא יעשה את המינימום ולהודיע לציבור על דבר חמור כזה?
אגב, כמו כל יום קניתי היום חלב בקרטון של הבד"ץ זה היה נקי ומצוחצח (אין דבר אצלינו לכלוך על בקבוקים, אנשים לא היו לוקחים את זה)

• הוסף לסימניות
בדקתי במספיק חנויות בשביל לדעת שזה לא אשמת החנויות הנ"ל (ואחד מהם אף היה אחד הסניפים של אושר עד=איני חושש להזכיר זאת מפני שעל אושר עד לא תהיה לכם אשליות מסויומות אע"פ שאף המקומות האחרים היו גדולים מ"מ לא כמו אושר עד) אחד מהחנויות היה בסמוך לביתו של אחד המשגיחים החשובים של בדץ העדה החרדים שמיד לאחמ"כ הלכנו לביתו ואמרנו לו שבחנות שעל יד ביתו נמצאו מתוך חמש בקבוקים 2 בקבוקים עם אקריות.
ולכך איני רוצה לכתוב שמות החנויות בכדי שאנשים לא יחיו באשליה שזה אשמת אותם החנויות.
בכל אופן אם יש תועלת בענין אוכל לומר למישהו באופן אישי איפה זה נמצא
אגב להבד"ץ העדה החרדית אמרתי איפה זה נמצא

ואם תרצה תוכל לעיין במה שכתבתי לעיל בענין שטיפת הבקבוקים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדקתי במספיק חנויות בשביל לדעת שזה לא אשמת החנויות הנ"ל (ואחד מהם אף היה אחד הסניפים של אושר עד=איני חושש להזכיר זאת מפני שעל אושר עד לא תהיה לכם אשליות מסויומות אע"פ שאף המקומות האחרים היו גדולים מ"מ לא כמו אושר עד) אחד מהחנויות היה בסמוך לביתו של אחד המשגיחים החשובים של בדץ העדה החרדים שמיד לאחמ"כ הלכנו לביתו ואמרנו לו שבחנות שעל יד ביתו נמצאו מתוך חמש בקבוקים 2 בקבוקים עם אקריות.
ולכך איני רוצה לכתוב שמות החנויות בכדי שאנשים לא יחיו באשליה שזה אשמת אותם החנויות.
בכל אופן אם יש תועלת בענין אוכל לומר למישהו באופן אישי איפה זה נמצא
אגב להבד"ץ העדה החרדית אמרתי איפה זה נמצא

ואם תרצה תוכל לעיין במה שכתבתי לעיל בענין שטיפת הבקבוקים
אז אני מבינה שזו אשמת תנובה.
והם מוודאים שזה יקרה רק בירושלים.
קודם בבקבוקים ואחר כך בקרטונים.

למה זה מזכיר לי את המודעה של "בנק XXX עומד לקרוס 05X-XXXXXXX"

• הוסף לסימניות
איני יודע אם זה רק בירושלים
(ואגב איני יודע מה ענין של מודעות XXX להלכות שנוגעות לשו"ע יו"ד)

• הוסף לסימניות
היום נמצא ברשת גדולה בחלב של 1 אחווז מלא מלא אקריות כמעט בכל בקבוק
מה שמתאריך יוותר מאוחר מכיון שהם התחילו לשטוף את הבקבוקים לכך יש הרבה פחות אבל עדיין נמצאו.
יש לציין שלא בטוח שהשטיפה בכלל מועלת (מכיון שיתכן ויש בתוך הבקבוק) דיברתי עם כמה משגיחים ואינם יודעים אם הבעיה היא חיוצנית או פנימית.
ועכ"פ אף אם עכשיו מכיון שיש תלונות הם שוטפים אבל אם לא פותרים את הבעיה ביסודה זה יחזור עוד חודש
ואיני מבין את הבדץ שאינם מפרסמים ולא עוצרים את היצור עד שיתברר הענין ודיברתי עם כמה משגיחים שאינם מבינים
ודיברתי אף עם רב אחד של הבדץ בעצמו ואמר לי שטוב לפרסם בכדי להלחיץ את הבדץ

• שכוייח!
Reactions: ס'
  • הוסף לסימניות
בהנחה [די סבירה] שזה קורה איפשהו בהמשך הדרך אחרי הייצור, אולי באכסון, אולי במשאית אולי במקום אחר, אין לזה קשר לבד''ץ.

• הוסף לסימניות
אם לדעתך יש אקריות על כל בקבוק תנובה של הבד"ץ, אז כנראה שאקריות תחת השגחת הבד"ץ...
במקרה כזה, זו זכותך המלאה להחליט שלא לצרוך מוצרים בהשגחתם.

• הוסף לסימניות
היום נמצא ברשת גדולה בחלב של 1 אחווז מלא מלא אקריות כמעט בכל בקבוק
מה שמתאריך יוותר מאוחר מכיון שהם התחילו לשטוף את הבקבוקים לכך יש הרבה פחות אבל עדיין נמצאו.
יש לציין שלא בטוח שהשטיפה בכלל מועלת (מכיון שיתכן ויש בתוך הבקבוק) דיברתי עם כמה משגיחים ואינם יודעים אם הבעיה היא חיוצנית או פנימית.
ועכ"פ אף אם עכשיו מכיון שיש תלונות הם שוטפים אבל אם לא פותרים את הבעיה ביסודה זה יחזור עוד חודש
ואיני מבין את הבדץ שאינם מפרסמים ולא עוצרים את היצור עד שיתברר הענין ודיברתי עם כמה משגיחים שאינם מבינים
ודיברתי אף עם רב אחד של הבדץ בעצמו ואמר לי שטוב לפרסם בכדי להלחיץ את הבדץ
אני רוצה לראות פרסום של גורם אחר חוץ ממך על הנושא,
אם באמת "רב מהבד"ץ" היה חושב שצריך לפרסם היינו רואים מודעות בנושא,
נשארו שתי אופציות:
א. זו בעיה נקודתית במכולת מסוימת שתנאי האחסון שם לא מן המשופרים
ב. אתה ממציא סיפורים כדי להלחיץ את הציבור והאינטרס שלך לא ברור

• הוסף לסימניות
ואגב החנות שהיום נמצא בה תולעים זה מלבד החנויות שכתבתי שנמצאו שם בעבר

• הוסף לסימניות
אני מבית מדרש חשוב בירושלים שנמצאו אקריות אלו ומכיון שאנו נחרדנו שזה כבר קרה פעמיים בשנה האחרונה וזאת אומרת שלא מטפלים בשורש הבעיה לכך כמה מיושבי בית המדרש החליטו לבדוק את הענין

• הוסף לסימניות
אני מבית מדרש חשוב בירושלים שנמצאו אקריות אלו ומכיון שאנו נחרדנו שזה כבר קרה פעמיים בשנה האחרונה וזאת אומרת שלא מטפלים בשורש הבעיה לכך כמה מיושבי בית המדרש החליטו לבדוק את הענין
וזה רק בחלב תנובה?

• הוסף לסימניות
יתכן
אני לא בדקתי מחוץ לירושלים לכך אני מדייק בדברי.
אבל כפי ידיעתי המפעל נמצא ברחובות
ובנוסף לזה אחד מהמגיבים קודם כתב שהוא מצא בחולון עיין לעיל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי למה לרדת על יהודי שכל חטאו היה שנוציא מממונו כדי להציל אתכם ואותי מאיסור?
יהודי עם עזות דקדושא ששם את כבוד ה' לפני כבודו האישי.
אשריו ואשרי חלקו.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה