לאשדודים שבינינו

• הוסף לסימניות
עבור טיול 'סוף חורף'.
הציעו לי ללכת לגבעת יונה באשדוד שמשם אפשר לתצפת על הנמל.
האם אתם מכירים? זה מספיק קרוב כדי לראות את הקורא בנמל, או שצריך משקפת?
מה זה בעצם, טיילת\שכונת מגורים?
איזה אתרים או אטרקציות חינמיים אחרים יש באשדוד?

• הוסף לסימניות
הר יונה זה מדשאות על הר שמשקיף על הים,
את הנמל אפשר לראות אך לא את הקורה בפנים (בשביל זה כדאי לסייר בנמל עצמו)

יש לא רחוק (אפשר רגלית)יש את פארק לכיש, טיילת עד הים, מדשאות, ופינת חי נחמדה.

• הוסף לסימניות
זה באמת קרוב לנמל. אפשר לראות פריקה וטעינה של אוניות - לא יזיק משקפת לראות יותר פירוט. אבל גם בלי זה בהחלט רואים.

זה גבעה עם דשא וספסלים. מקום תיירותי. לא שכונת מגורים.
קרוב מאוד לפארק לכיש שזה פארק יפה לאורך נחל לכיש (הקטע האחרון שלה משהו כמו 3 ק"מ בערך) יש שם מיני גן חיות -זברות - לא יודעת בדיוק עוד איזה חיות יש שם היום
נדמה לי שיש גם מתקנים בהמשך.
(בשטח של הפארק בהמשך יש פארק אתגרים בתשלום - מחללי שבת אבל יש הרבה מה להנות מהפארק בלי זה)
אפשר גם להמשיך עד הסוף של הנחל שזה בעצם חוף הים - "אתר" בפני עצמו.

בנוגע למתקנים יש מקומות אחרים יותר מוצלחים כמו גן הסיטי או גן בית המשפט ששם יש מתקנים רציניים. זה האחרון יותר מוצלח מפני שיש שם שטח יותר נרחב לפעולה וזה לא ממש בתוך השטח העירוני הפרוץ...
מקווה שתהנו!!

נ.ב. אם אני לא טועה יש מרכז מבקרים בתוך הנמל עצמו אבל זה נראה לי בתשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה