כללי לאתר החדש שלי...

• הוסף לסימניות
חנוש , מהמם
תמשיכי בדרך המדהימה שלך
אחת מהצאט :)

• הוסף לסימניות
אתר יפיפה
ועבודות מקסימות

• הוסף לסימניות
האתר לא עולה:

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/2.2.24 (Unix) mod_ssl/2.2.24 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 Server at www.studioch.co.il Port 80

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;1173775:
האתר לא עולה:

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/2.2.24 (Unix) mod_ssl/2.2.24 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 Server at www.studioch.co.il Port 80

נכתב ע"י Ctrl P;1173781:

תודה שהפנתם את תשומת ליבי....
זה בטיפול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;1173775:
האתר לא עולה:

Bandwidth Limit Exceeded

לפני שעה עלה לי בסדר ( אתרוג) ועכשיו גם אני מקבלת את ההודעה הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1173837:
לפני שעה עלה לי בסדר ( אתרוג) ועכשיו גם אני מקבלת את ההודעה הזה
תודה.
העניין מסודר, ב"ה.
0405 את באתרוג, באיזו רמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1173879:
רימון הרמטי- חסום.
לטענת רימון זה לא שימושי או תורני על מנת שיפתח.
אני מודעת לענין, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אתר מהמם!!
נט - צח פתוח
רק 2 בעיות
* אין אפשרות להיכנס ל"לקוחות"
* למה צריכים סיסמה ל"הפקות אופנה"? מה הקטע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1173812:
תודה שהפנתם את תשומת ליבי....
זה בטיפול.

שלום!

פרוג מפתיעים בכל פעם מחדש...

ביום הראשון שהאתר עלה לאוויר, וכבר נעשה שימוש בכל רוחב הפס שאושר לאחסון זה.
רוחב הפס הוגדל, ושוב ניתן לגלוש ...

• הוסף לסימניות
אני רוצה סיסמא להפקות אופנה.
נסיתי בצור קשר והוא כותב- העמוד לא נמצא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1173899:
אתר מהמם!!
נט - צח פתוח
רק 2 בעיות
* אין אפשרות להיכנס ל"לקוחות"
* למה צריכים סיסמה ל"הפקות אופנה"? מה הקטע?
עמוד לקוחות בטיפול.
בעז"ה בימים הקרובים הוא יופיע.
לגבי הסיסמה... הפקות אופנה את מבינה לבד שיש תמונות נשים, אם אני רוצה שיפתח בחברות החסימה, האופציה היחידה שיש לי היא לשים סיסמה ולתת למי שמבקש.

נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1173901:
שלום!

פרוג מפתיעים בכל פעם מחדש...

ביום הראשון שהאתר עלה לאוויר, וכבר נעשה שימוש בכל רוחב הפס שאושר לאחסון זה.
רוחב הפס הוגדל, ושוב ניתן לגלוש ...
+
תודה רבה לך!
שרות מהיר ויעיל!

נכתב ע"י חביבה;1173930:
אני רוצה סיסמא להפקות אופנה.
נסיתי בצור קשר והוא כותב- העמוד לא נמצא
בהחלט יש שם באג קטן.
את יכולה בעמוד צור קשר...
אבל אשלח לך באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה