לא אהבתי...!

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים במקרה הבא:

ערכתי ללקוחה סרט באורך 20 דקות, כולו על טהרת האפטר
אתם בטח מכירים את העבודות מהסוג של- ליצור יש מאין...

הלקוחה רואה את הסרט, היא מאד מרוצה, אבל---
על קטע של 4 דקות מתוך הסרט היא אומרת:
"את החלק הזה לא אהבתי, לא התחברתי לסגנון..."
ובכן, לא מדובר פה בשינוי קטן או תיקון קל,
פשוט ליצור משהו מחדש, מה שאומר עוד הרבה שעות עבודה וכו'...

המחיר שסגרתי איתה הוא לפי דקת סרט
האם אני אמורה לספוג את שעות העבודה הנוספות???

• הוסף לסימניות
את יכולה רק לבוא בטענות למי שהמציא את שיטת התמחור ההזוייה הזאת.
או להמשיך לתמחר באותה השיטה, ולהוסיף את דקות העריכה הנוספות.

• הוסף לסימניות
אז מה יותר טוב, לסגור מחיר גלובלי,
ואז הלקוח מרגיש שהוא קנה אותך לכל החיים?
רק תוסיפי את זה, ואת ההוא, ורק ורק ורק ורק.........

מחיר לפי שעות עבודה לא היה רלוונטי במקרה הזה,
הלקוחה ביקשה הצעת מחיר פחות או יותר סופית כיוון שהתקציב שלה מוגבל

• הוסף לסימניות
אפשר לסגור מראש המחיר הוא זה וזה, אך אם יהיו שינויים משמעותיים זה עפ"י תשלום זה וזה.
אולי אפילו מחיר קצת נמוך יותר מהמחיר הרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1263735:
אפשר לסגור מראש המחיר הוא זה וזה, אך אם יהיו שינויים משמעותיים זה עפ"י תשלום זה וזה.
אולי אפילו מחיר קצת נמוך יותר מהמחיר הרגיל.

לסגור על מחיר מראש, יש אפשרות לשינויים כך וכך מפה כל שינוי בתוספת תשלום, היא ראתה את החומר באמצע עבודה? נתנה אישור?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין איך לא פחדת לעשות לה 4 דקות סרט באפטר, בלי לוודא שהיא אוהבת את הסגנון לפני...
אני תמיד שולח ללקוח סקיצה התחלתית ממש, עם הסברים בפון, ומראה לו לפני, בשביל שיבין, אחרת זה יכול להיגמר לא טוב, כמו שקרה אצלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1263831:
אני לא מבין איך לא פחדת לעשות לה 4 דקות סרט באפטר, בלי לוודא שהיא אוהבת את הסגנון לפני...
אני תמיד שולח ללקוח סקיצה התחלתית ממש, עם הסברים בפון, ומראה לו לפני, בשביל שיבין, אחרת זה יכול להיגמר לא טוב, כמו שקרה אצלך...

לפני שהתחלתי לעבוד הלקוחה ישבה אצלי וראתה דוגמאות של עבודות שלי
היא אהבה את הסגנון, ונתנה לי יד חופשית בביצוע
וכמו שאמרתי, הסרט הוא באורך 20 דקות, מורכב מהמווון דברים ורעיונות
אז לא היה שייך שלפני כל דבר אשלח לה דוגמא, זה לא היה נגמר...
או שהיא הייתה עוברת לגור אצלי לשבועיים...:cool:

• הוסף לסימניות
תפסיקו לתמחר לפי דקות סרט, לא מבינה איך זה מסתדר לפי כל הסגנונות או שתקחו לדקה מספיק הרבה, כדי לכסות סיפורים כגון אלה...
התמחור הוא לפי שעת עבודה בד"כ וכך לא נוצרות אי הבנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perelman;1263858:
לפני שהתחלתי לעבוד הלקוחה ישבה אצלי וראתה דוגמאות של עבודות שלי
היא אהבה את הסגנון, ונתנה לי יד חופשית בביצוע
וכמו שאמרתי, הסרט הוא באורך 20 דקות, מורכב מהמווון דברים ורעיונות
אז לא היה שייך שלפני כל דבר אשלח לה דוגמא, זה לא היה נגמר...
או שהיא הייתה עוברת לגור אצלי לשבועיים...:cool:
נו, אז ענית את התשובה בעצמך, "נתנה לי יד חופשית בביצוע".
פירושו - שהיא מסכימה עם מה שתעשי, עכשיו את אומרת לה, את נתת לי לעשות מה שארצה נכון? אז אם את רוצה לשנות כרגע זה עולה כסף.
פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1263907:
נו, אז ענית את התשובה בעצמך, "נתנה לי יד חופשית בביצוע".
פירושו - שהיא מסכימה עם מה שתעשי, עכשיו את אומרת לה, את נתת לי לעשות מה שארצה נכון? אז אם את רוצה לשנות כרגע זה עולה כסף.
פשוט וקל.

ציטוט מדבריה:
"קחי את הטקסט, תכניסי ותוציאי בצורה מעניינת, תוסיפי רקעים, אפקטים, קישקושים ועוד...
העיקר שיהיה מעניין!"
פרושו- נתנה לי יד חופשית, אני צודקת?

• הוסף לסימניות
זה נשמע שהיא נתנה לך יד חופשית לעיצוב, אז אם היא רוצה לשנות זה עולה כסף.
היא כנראה חשבה שבטוח תקלעי לטעמה בהכל, ולא העלתה בדעתה שאולי לא, ואז...

• הוסף לסימניות
מה שעשיתי במקרה זהה, התניתי עם הלקוחה שעל סקיצות וקטעים שתרצה להחליף ישלמו חצי מחיר. (במקום על 4 דקות- על 2 דקות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה