לא אני הכנתי, אבל אני אכלתי...

• הוסף לסימניות
מה דעתכן? נכון שזה מקסים שאין דברים כאלו???
49.jpeg

• הוסף לסימניות
נכון מקסים? זה גם היה טעים ברמות הזויות!!

• הוסף לסימניות
הרווחת, בגדול!

מזל"ט :)

• הוסף לסימניות
רציני? את בת 49 ??
נראה לך? שאשה בת 49 יכולה לכתוב כל כך הרבה שטויות לפעמים??????????
מה פתאום? אני בת 16 וחצי! יוד אלפית גאה ;) :p
ואת העוגה הזאת הכינה גיסתי האלופה ליום הולדת של חמי

• הוסף לסימניות
הלוואי על כולנו

• הוסף לסימניות
יווו אני מרגישה ממש מבוגגגגרת לידכן:p:p:p

• הוסף לסימניות
נראה לך? שאשה בת 49 יכולה לכתוב כל כך הרבה שטויות לפעמים??????????
מה פתאום? אני בת 16 וחצי! יוד אלפית גאה ;) :p
ואת העוגה הזאת הכינה גיסתי האלופה ליום הולדת של חמי
לא מתאפקת ושואלת מה את עושה ב'חכמת נשים'? אותי לא מאשרים כי רוצים כל מיני תנאים. ובחורה בת 17-18 מאשרים?

• הוסף לסימניות
לא מתאפקת ושואלת מה את עושה ב'חכמת נשים'? אותי לא מאשרים כי רוצים כל מיני תנאים. ובחורה בת 17-18 מאשרים?
כן.
משהו פה נשמע מוזר :eek:
אולי זה חשבון של אמא שלה או משהו בסגנון......

• הוסף לסימניות
לכתוב כל כך הרבה שטויות לפעמים
אני בת 16 וחצי!

אוי....... אנחה גדולה ומרה........ זה רק היה דוגמא למה שאני מקשקשת לפעמים
אני הרבה מעל 16.5 והכל בסדר
ואפרופו אמא שלי, אני עוד באמצע ללמד אותה עוד אופציות לכיבוי המחשב חוץ מלהוציא את התקע מהשקע, מאגרי סבלנות מיותרים יתקבלו בברכה באישי.

• הוסף לסימניות
כפילות

קבצים מצורפים

• 35..jpeg
    35..jpeg
    KB 105.2 · צפיות: 53

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה