כללי לא בוכים על מודעה שנשפכה...

• פותח הנושא yosil
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי לאחרונה מודעה לקרוב משפחתי, (אני יודע שיהיו כאלה שיקפצו ויגידו שזה טעות מקצועית לעבבוד עם משפחה והכל אבל.....:eek:) אבל הוא יהודי ביישן מבטבעו והחלטתי ללכת על כיון שהוא לא ראה מעולם בידיעה ברורה על הסיכון, עד כדי כך שאמרתי לו בפירוש, שלא יתבייש לו שזה לא לעניין לגמרי ולא ככה הוא חשב שזה יראה, בקישור סיברתי את אזנו וגרתי את מוחו ולבסוף כמו שציפיתי זה לא היה לעניין, אבל אני מבטוס כי יצאה לי מודעה שמאוד מאוד אהבתי, ובזכות הקידמה והנאורות היום לא קשה לשמור עוד קובץ PSD בהארד דיסק אז ללקוח הבא שאחשוב שזה יתאים - אני אשלוף 'מהבויידעם'...
גם אתם אהבתם כמוני?
ביקשתי לעשות אווירה רוחנית אך לא מעופפת כלומר משדרת מקצועיות, רטרו אמיתי - לא רק בצבעים אלא גם בסגנון..
100% PS, ללא נגיעות אינדיזיין באידאולוגיה...
נ.ב. בזמן האחרון לא יצא לי להעלות עבודות, וגם עכשיו מטרתי העיקרית היא הדיון האם יש לבכות על מודעה שנשפה או לא, והפולמוס מסביב:eek:

קבצים מצורפים

• סקיצה.jpg
    3.8 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1308688:
תעלה את זה בפורמט PNG
הצבעים כאן התחרבשו לגמרי

וואלה, נכון.
הבעיה היא שהאינטרנט והמחשב עבודה שלי לא נמצאים באותו מקום, כך שלשמור ב PNG אוכל רק ביום ראשון:(
בקיצור, אאל תתייחסו לצבעים כמו שהם אלא לעיקרון (חום, סוג של סגול וסוג של תכלת, אבל לא כמו בתצוגה כאן...)

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מזמינה מישהו שמפרסם בצורה כזו
הוא אמור לשיר ניגון חסידי,
המודעה חסידית בעינך??

מי אתה רוצה שיסתכך במודעה?
אברך בן 50 שמחתן את הבן שלו
זה לא משהו שמושך אברך בן חמישים
אני יותר צעירה והזדעזתי
זה לא דרך פרסום חרדית,

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה האידיאולוגיה לא להשתמש באינדיזיין

• הוסף לסימניות
לי זה נראה משדר ממש ההפך מחופה עם נשמה

• הוסף לסימניות
בלי קשר לעיצוב (שהוא נחמד, השאלה האם הוא עושה את העבודה...)

הטיפוגרפיה בידיים של החתן לא תעבור בהדפסה. תבדוק.
גם שאר הטיפוגרפיה בעייתית קצת. הרקע כהה. ממליץ שתערוך הדפסת נסיון.

• הוסף לסימניות
האמת שהחתן והכלה נראים כמו בובות פליימוביל קצת רחוק מנשמה..
הרעיון של הטיפוגרפיה מקסים, רק צריך דמויות עם קוים קלילים נשפכים, שהאותיות ישתלבו בהם בצורה זורמת ולא סכמטית.
נראה לי שגם הרבה יותר מתאים כלי נגינה ותוים מטיפוגרפיה.
את האותיות כדאי להגדיל לא רואים מה כתוב,
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אני אומרת שאפו על הניסיון
יש כאן כיוון מעניין שצריך עוד ליטוש ומי שלא מתחיל לעולם לא מגיע.
לעשות כמו כולם זה הרבה פעמים לא להיות אתה בעצמך
אז אם אתה אוהב את זה, אל תרפה. תמשיך ותמשיך בסוף יהיה לך גם סגנון ייחודי וגם משהו מוצלח, אהוב ונמכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;1308726:
לא הבנתי מה האידיאולוגיה לא להשתמש באינדיזיין

לנסות דברים חדשים בפוטושופ...

• הוסף לסימניות
לכל השואלים איך המודעה 'עושה את העבודה:
כתבתי מבלי להדגיש אמנם, שהבעיה העיקרית שנתקלתי בה זה חיבור ההפכים בין הרוחניות למקצועיות והמסקנה שאליה הגעתי זה לעשות רטרואקטיבית עתיק שמצד אחד הוא לא קשוח מדעי לא מושך לקרקע ומצד שני יש בו משהו שמחזיר אותך לעבר.
תכל'ס, במודעה החדשה שעליה אני עובד עכשיו החלטתי ללכת על הכיוון של ציור נשמה כהה ואני מתלבט איזה פונט יתאים לזה, אשמח לעזרה.
נ.ב. הדיון הוסט מהמטרה האמיתית שלשמה פתחתי את האשכול

• הוסף לסימניות
עם לא מנסים לעולם לא מצליחים. יגעת ומצאת תאמין!
הרעיון מושקע מאד, ניכרת ההשקעה, אך בעין מקצועית היא לא עוברת, מכיון שהדמויות מאד מגושמות (הכלה שמנה..) והטקסט לא זורם, לא יושב טוב.
אני ממליצה לא להתייאש ולהמשיך לנסות עד שיצא מושלם!

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1308725:
אני לא הייתי מזמינה מישהו שמפרסם בצורה כזו
הוא אמור לשיר ניגון חסידי,
המודעה חסידית בעינך??

מי אתה רוצה שיסתכך במודעה?
אברך בן 50 שמחתן את הבן שלו
זה לא משהו שמושך אברך בן חמישים
אני יותר צעירה והזדעזתי
זה לא דרך פרסום חרדית,

יש חסידי ויש חסידי...
כנראה שקהל היעד שלו שונה מקהל היעד שאת מגיעה ממנו.

לגופו של עניין -
יש כאן משהו חדש ומבטיח, אכן דורש ליטוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה