בסרטון הזה מביאים קטע קצר של הרב מאניס פרידמן ואז עושים עליו ביקורת, זה ממש להוציא דברים מהקשרם, הוא שואל שאלה אבל בהמשך כנראה עונה על התשובה ואת זה לא מראים.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
קשה לי לדמיין דברים כאלה נוראים באיזשהו הקשר הגיוני.בסרטון הזה מביעים קטע קצר של הרב מאניס פרידמן ואז מביעים עליו ביקורת, זה ממש להוציא דברים מהקשרם, הוא שואל שאלה אבל בהמשך כנראה עונה על התשובה ואת זה לא מראים.
ממש חבל סתם להוציא לשון הרע.
אתם אולי באים ממקום שאסור לשאול שאלות ולכן זה נשמע לכם מופרך (בהתייחס לציטוטים שלו מתוך הסרטון), כי ממש קשה לי להאמין שזה מה שהוא התכוון. השיעורים שלו בנויים בצורה פילוסופית ולכן יתכן שהוא שואל שאלה מתגרה ואח"כ עונה על זה תשובה.קשה לי לדמיין דברים כאלה נוראים באיזשהו הקשר הגיוני.
כנראה שלא הבנת אותו.ראיתי סרטונים שלו, ונתקלתי בסרטון אחד עם תוכן בעייתי ולא נכון בענייני אמונה.
שאלתי גם יהודי תלמיד חכם שאמר לי שזה בעייתי ושגוי.כנראה שלא הבנת אותו.
מחילה,בסרטון הזה מביאים קטע קצר של הרב מאניס פרידמן ואז עושים עליו ביקורת, זה ממש להוציא דברים מהקשרם, הוא שואל שאלה אבל בהמשך כנראה עונה על התשובה ואת זה לא מראים.
ממש חבל סתם להוציא לשון הרע.
אין על הספר שום הסכמה של אף רב. בעמוד הראשון המחבר מביא ציטוטים ממה שרבנים כתבו לו הסכמות באופן כללי בעבר, לא על הספר הזה ספציפית.ישנו ספר נגד שנקרא "חבל שבאת לעולם". עם הסכמות רבנים.
זה מיועד בעיקרון לאנשים מקורבים/לא שומרים תומ"צ..אשמח לדעת
אם זה נוגד את ההשקפה הליטאית?
אני רוצה לקרוא ומפחדת מההשפעות....
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: CynicalExplorer, מכון בינת הלב ו-cherry c3 //