לא בישלו טוב את "בית התבשיל" - בולטון

• הוסף לסימניות
הפרסום של בולטון לקמפיין השנתי של "בית התבשיל [בני ברק]: המסר חזק, אולם הקופי מזעזע.

פשוט הדביקו את האלמנטים בפרסום עם דבק סלוטייפ, או מקסימום בWORD 2010.
ביצוע ברמה נמוכה להחריד!!

אין לי את הקופי, כשמישו יעלה אותו, תבינו אותי יותר טוב...

• הוסף לסימניות
מה כוונתך במילה 'קופי'?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכבודו החליף ארט בקופי.
אם כך, אז יש צדק בדבריך...

• הוסף לסימניות
וואו, מה קורה פה? את כל הפרינטים הלא מוצלחים של השבוע החלטתם להעלות לכאן?
מי מתנדב להביא כמה טובים?

• הוסף לסימניות
מצב פאסימי... [בבולטון לפחות...]
;)

• הוסף לסימניות
מהצטברות האשכולות שנושאים ביקורת 'חריפה' על משרדי הפרסום. מתקבלת התחושה שזה תוצאה טבעית של גרפיקאים שפותחים עיתון ולא מוצאים בו שום מודעה שנושא את הקרדיט שלהם - -
במקרה שהעמוד ששם עלתה המחשבה העגומה היא של אפיקים, אז המשרד המדובר תזכה לקיתון של שופכין, ובמקרה שהמחשבה עלתה כשהפרסומת הייתה של בולטון אז היא תזכה למבול של ביקורת - -

תשאלו בוודאי איך אני יודע... התשובה היא לפי סגנון האשכולות שנפתחים.
אם תמצאו אשכול [ואכן קיימים כאלו] שהביקורת שם נאמרת בצורה שקטה ללא זלזול מופגן, תדעו שהיא לא נוצרה מהתיאור הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;885962:
מהצטברות האשכולות שנושאים ביקורת 'חריפה' על משרדי הפרסום. מתקבלת התחושה שזה תוצאה טבעית של גרפיקאים שפותחים עיתון ולא מוצאים בו שום מודעה שנושא את הקרדיט שלהם - -
במקרה שהעמוד ששם עלתה המחשבה העגומה היא של אפיקים, אז המשרד המדובר תזכה לקיתון של שופכין, ובמקרה שהמחשבה עלתה כשהפרסומת הייתה של בולטון אז היא תזכה למבול של ביקורת - -

אם תמצאו אשכול [ואכן קיימים כאלו] שהביקורת שם נאמרת בצורה שקטה ללא זלזול מופגן, תדעו שהיא לא נוצרה מהתיאור הנ"ל.

אם כל גרפיקאי פשוט (בלי כונה לפגוע באף אחד :rolleyes: ) מקבל צמרמורת מלפתוח את העיתון, כנראה שיש מקום לילזול

(ובלי קשר לקמפין הנ"ל, לא ראיתי אותו ואין לי מושג במה מדובר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;885962:

1. זה ברור שגרפיקאים קשה להם לפרגן למשרדי פרסום [למעט נוחעם;)] - עיין ערך ...
2. ממשרד פרסום מחכים לתוצאות טובות יותר מגרפיקאי/ת סטנדרטי/ת
3. משרדי הפרסום ממילא לא ישמעו ל"ביקורת הבונה" שלנו - אז למה לא לשפוך את כל הקיטון - שאנו מתאפקים בד"כ לא לשפוך על אחרים? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;886100:
1. זה ברור שגרפיקאים קשה להם לפרגן למשרדי פרסום [למעט נוחעם;)] - עיין ערך ...
2. ממשרד פרסום מחכים לתוצאות טובות יותר מגרפיקאי/ת סטנדרטי/ת
3. משרדי הפרסום ממילא לא ישמעו ל"ביקורת הבונה" שלנו - אז למה לא לשפוך את כל הקיטון - שאנו מתאפקים בד"כ לא לשפוך על אחרים? :)

ובנוסף לזה, תמיד זה בגלל שאין עיצוב שלנו בפנים?!
אין מודעות גרועות במשרדי הפרסום?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;886740:
ובנוסף לזה, תמיד זה בגלל שאין עיצוב שלנו בפנים?!
אין מודעות גרועות במשרדי הפרסום?!

יש מודעות גרועות, אבל לא עד כדי כך...
פשוט דבק סלוטייפ היה עושה את זה יותר טוב...

מישו יכול להעלות?

• הוסף לסימניות
מה נגיד זה מזכיר את כל העמך שפותרים בעיות העומדות ברומו של עולם, בקרנות הדרכים. תמיד כשאתה שומע חוכם אחד כזה אתה מצטער שראשי הממשלה אינם בקשר רציף איתו. רק תתנו לו יומיים, הוא יעשה כל מה שלא עשו אחרים: שלום עם מצרים, סוריה וגם רוסיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanichen;886962:
מה נגיד זה מזכיר את כל העמך שפותרים בעיות העומדות ברומו של עולם, בקרנות הדרכים. תמיד כשאתה שומע חוכם אחד כזה אתה מצטער שראשי הממשלה אינם בקשר רציף איתו. רק תתנו לו יומיים, הוא יעשה כל מה שלא עשו אחרים: שלום עם מצרים, סוריה וגם רוסיה.

מה שרואים משם, לא רואים מכאן... :eek:

אבל באמת, דבק סלוטייפ אפשר לראות גם מכאן...

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד,
ובלי להכנס לשמות של משרדי פרסום,
רבים מהם ראויים לביקורת הזו,
אני לא נוהגת לכתוב את דעתי נגד אנשים, ורק אם יש לי דעה לשבח, אפרוש אותה לפני כולם,
ולכן לא אביע את דעתי על שום משרד פרסום מסוים,
אך לצערי רבים ממשרדי הפרסום היום מוציאים תוצרים שלא מכבדים את שמם ה"מפורסם, וה"מנופח".
ושוב לא ראיתי את המודעה המדוברת, ואיני מדברת ח"ו ספציפית על המשרד המוזכר,

אלא באופן כללי על בעיה שנפוצה היום שבה רבים ממשרדי הפרסום, בטוחים בכוחם ובקשריהם,
ובתכלס מוציאים מודעות ש WORD כבר מזמן התקדם מרמת הביצוע שלהן...

ולא, אין לי מה לקנא בהו/יא שיש לו/ה קשרים ויושב/ת שם, אפילו שרמת הביצוע שלו/ה לא חולמת להגיע לרמת עיצוב נורמלית בסיסית...
ובטח שאין מה לקנא בבעלי המשרד עצמו, כולנו יודעים ש"מזונותיו של אדם קצובים לו"
ובכל זאת מצער לראות אנשים שלא נותנים את התמורה שמוחבתם לתת לכסף שהלקוחות משקיעים אצלם...

• הוסף לסימניות
אם מדובר במודעה שאני ראיתי
איני מבין על מה יצא הקצף

מודעה יפהפיה, מדברת אל הרגש, מעוצבת טוב, ומתאימה לעניין!!

(ניסיתי למצוא דבק סלוטיפ, ולא מצאתי ???):confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;887824:
אם מדובר במודעה שאני ראיתי
איני מבין על מה יצא הקצף

מודעה יפהפיה, מדברת אל הרגש, מעוצבת טוב, ומתאימה לעניין!!

(ניסיתי למצוא דבק סלוטיפ, ולא מצאתי ???):confused:

ראית את זה עם ה'אהל' ו'עצי הדקל'??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;887815:
עם כל הכבוד,
ובלי להכנס לשמות של משרדי פרסום,
רבים מהם ראויים לביקורת הזו,
אני לא נוהגת לכתוב את דעתי נגד אנשים, ורק אם יש לי דעה לשבח, אפרוש אותה לפני כולם,
ולכן לא אביע את דעתי על שום משרד פרסום מסוים,
אך לצערי רבים ממשרדי הפרסום היום מוציאים תוצרים שלא מכבדים את שמם ה"מפורסם, וה"מנופח".
ושוב לא ראיתי את המודעה המדוברת, ואיני מדברת ח"ו ספציפית על המשרד המוזכר,

אלא באופן כללי על בעיה שנפוצה היום שבה רבים ממשרדי הפרסום, בטוחים בכוחם ובקשריהם,
ובתכלס מוציאים מודעות ש WORD כבר מזמן התקדם מרמת הביצוע שלהן...

ולא, אין לי מה לקנא בהו/יא שיש לו/ה קשרים ויושב/ת שם, אפילו שרמת הביצוע שלו/ה לא חולמת להגיע לרמת עיצוב נורמלית בסיסית...
ובטח שאין מה לקנא בבעלי המשרד עצמו, כולנו יודעים ש"מזונותיו של אדם קצובים לו"
ובכל זאת מצער לראות אנשים שלא נותנים את התמורה שמוחבתם לתת לכסף שהלקוחות משקיעים אצלם...

אני ממש לא מסכימה עם זה.
המשרדים בד"כ עושים עבודה יפה מאוד. מי יותר מי פחות, יש קמפיינים מוצלחים מאוד ויש לא מיוחדים. אבל רובם בסדר גמור, חלקים מעולים.
יש פשלות? יש. יש מדי פעם מודעה דפוקה? משונה? לא מוצלחת? יש.
לך אין לפעמים פשלות? לא קורה שהוצאת משהו בינוני בגלל לחץ זמן מטורף/שגעונות של הלקוח/ סתם לא הצלחת להגיע למשהו יותר...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;887861:
ראית את זה עם ה'אהל' ו'עצי הדקל'??
בדיוק!
בסדר גמור מבחינתי, אולי יכל להיות יותר? אולי.
ויז'ואל עם דרמה מסויימת, באמת לא משהו מי יודע מה מפוצץ אבל בסדר
מכאן ועד לדבק סלוטייפ.. נו..
רשמי זה לא מנסה לשדר תמונה, זה ישר נראה אלמנטים מחוברים, אבל לדעתי עושה את העבודה... אוירה.

• הוסף לסימניות
צודקת, אבל לא...

נכתב ע"י chavi9;887862:
לך אין לפעמים פשלות? לא קורה שהוצאת משהו בינוני בגלל לחץ זמן מטורף/שגעונות של הלקוח/ סתם לא הצלחת להגיע למשהו יותר...?

נכון, התביעה היא לא על הגרפיקאית המסכנה, אני מסתייגת ממה שכתבתי קודם, הארת לי נקודה שלא חשבתי עליה בשאלותייך,
כי באמת בתור שכירה, אם הבוס היה לוחץ / אומר, עזבי את זה הרגע זה נהדר בשבילי / היה מתעקש על שגעונותיו, הייתי מסכימה, הוא ממילא משלם לי את המשכורת, הקרדיט על המודעה שלו ושיערב לו....

אבל... בתור עצמאית שהקרדיט שלה מתנוסס על העבודה, אני עונה על כל השאלות האלו לא אחד גדול!
מי שמכבד את השם שלו, לא יכול להוציא דבר שאינו הכי הכי מושלם (שלא יקפצו "אין מושלם בעולם" אני מסייגת מראש "בגבולות היכולת האנושית, כמובן")
בגלל לחץ זמן
ו/או לא הצליח להגיע ליותר (תנסה שוב...)
ו/או שגעונות של לקוח (אפשר להוציא את הכי טוב במגבלות שגעונותיו, ורב המקרים התוצאה היא לא נוראית כמו פרסומים מסוימים של משרדי פרסום, ושם, אגב, יש הרבה פחות "שגעונות של לקוח" כי יש קופי מתוך המשרד ובד"כ זה לא לקוח מול גרפיקאית)
כך שבתור עצמאית עלייך לתת תמורה מלאה לכסף*. והתרוצים הנ"ל לא מתקבלים בעיני.
ולכן התביעה היא על בעלי המשרדים ולא על הביצועיסטים שלהם.

*למי שאומר "אבל גם הכסף לא משהו" אפשר לא להסכים לקחת את העבודה בסכום כזה, אך מהרגע שנתנו את הסכמתנו לסכום, אנו מחויבים לתת ללקוח את הכי מושלם שאנו יכולים.

• הוסף לסימניות
עבדתי תקופה (חצי שנה) מול חברת פרסום גדולה ומכובדת, בתור אחראית יח"צ ופרסום בתוך חברה גדולה.
במהלך עבודתי מולם גיליתי כי מה שרואים מכאן לא רואים משם...
יש משפיעים רבים על העיצוב הגרפי, פעמים רבות הלקוח מתעקש על שינוי בעיצוב של חברת הפרסום, ובטוח בצדקת דרכו, ואף ב"חכמתו" ובכשרונו המזהיר,
עד כדי כך, שממש מתחשק לך להציע לו את הכיסא של מנכ"ל חברת הפרסום, או סמנכ"ל הקריאייטיב וכו'. והתוצאות הן בהתאם ללחץ המופעל ולכיפופי הידים.
לא תמיד חברת הפרסום יכולה לעמוד מנגד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה