נכתב ע"י cmyk;885962:מהצטברות האשכולות שנושאים ביקורת 'חריפה' על משרדי הפרסום. מתקבלת התחושה שזה תוצאה טבעית של גרפיקאים שפותחים עיתון ולא מוצאים בו שום מודעה שנושא את הקרדיט שלהם - -
במקרה שהעמוד ששם עלתה המחשבה העגומה היא של אפיקים, אז המשרד המדובר תזכה לקיתון של שופכין, ובמקרה שהמחשבה עלתה כשהפרסומת הייתה של בולטון אז היא תזכה למבול של ביקורת - -
תשאלו בוודאי איך אני יודע... התשובה היא לפי סגנון האשכולות שנפתחים.
אם תמצאו אשכול [ואכן קיימים כאלו] שהביקורת שם נאמרת בצורה שקטה ללא זלזול מופגן, תדעו שהיא לא נוצרה מהתיאור הנ"ל.
נכתב ע"י cmyk;885962:מהצטברות האשכולות שנושאים ביקורת 'חריפה' על משרדי הפרסום. מתקבלת התחושה שזה תוצאה טבעית של גרפיקאים שפותחים עיתון ולא מוצאים בו שום מודעה שנושא את הקרדיט שלהם - -
במקרה שהעמוד ששם עלתה המחשבה העגומה היא של אפיקים, אז המשרד המדובר תזכה לקיתון של שופכין, ובמקרה שהמחשבה עלתה כשהפרסומת הייתה של בולטון אז היא תזכה למבול של ביקורת - -
תשאלו בוודאי איך אני יודע... התשובה היא לפי סגנון האשכולות שנפתחים.
אם תמצאו אשכול [ואכן קיימים כאלו] שהביקורת שם נאמרת בצורה שקטה ללא זלזול מופגן, תדעו שהיא לא נוצרה מהתיאור הנ"ל.
נכתב ע"י גרף הול;886100:1. זה ברור שגרפיקאים קשה להם לפרגן למשרדי פרסום [למעט נוחעם] - עיין ערך ...
2. ממשרד פרסום מחכים לתוצאות טובות יותר מגרפיקאי/ת סטנדרטי/ת
3. משרדי הפרסום ממילא לא ישמעו ל"ביקורת הבונה" שלנו - אז למה לא לשפוך את כל הקיטון - שאנו מתאפקים בד"כ לא לשפוך על אחרים?![]()
נכתב ע"י arye770;886740:ובנוסף לזה, תמיד זה בגלל שאין עיצוב שלנו בפנים?!
אין מודעות גרועות במשרדי הפרסום?!
נכתב ע"י chanichen;886962:מה נגיד זה מזכיר את כל העמך שפותרים בעיות העומדות ברומו של עולם, בקרנות הדרכים. תמיד כשאתה שומע חוכם אחד כזה אתה מצטער שראשי הממשלה אינם בקשר רציף איתו. רק תתנו לו יומיים, הוא יעשה כל מה שלא עשו אחרים: שלום עם מצרים, סוריה וגם רוסיה.
נכתב ע"י גולד;887824:אם מדובר במודעה שאני ראיתי
איני מבין על מה יצא הקצף
מודעה יפהפיה, מדברת אל הרגש, מעוצבת טוב, ומתאימה לעניין!!
(ניסיתי למצוא דבק סלוטיפ, ולא מצאתי ???)![]()
נכתב ע"י לנדא;887815:עם כל הכבוד,
ובלי להכנס לשמות של משרדי פרסום,
רבים מהם ראויים לביקורת הזו,
אני לא נוהגת לכתוב את דעתי נגד אנשים, ורק אם יש לי דעה לשבח, אפרוש אותה לפני כולם,
ולכן לא אביע את דעתי על שום משרד פרסום מסוים,
אך לצערי רבים ממשרדי הפרסום היום מוציאים תוצרים שלא מכבדים את שמם ה"מפורסם, וה"מנופח".
ושוב לא ראיתי את המודעה המדוברת, ואיני מדברת ח"ו ספציפית על המשרד המוזכר,
אלא באופן כללי על בעיה שנפוצה היום שבה רבים ממשרדי הפרסום, בטוחים בכוחם ובקשריהם,
ובתכלס מוציאים מודעות ש WORD כבר מזמן התקדם מרמת הביצוע שלהן...
ולא, אין לי מה לקנא בהו/יא שיש לו/ה קשרים ויושב/ת שם, אפילו שרמת הביצוע שלו/ה לא חולמת להגיע לרמת עיצוב נורמלית בסיסית...
ובטח שאין מה לקנא בבעלי המשרד עצמו, כולנו יודעים ש"מזונותיו של אדם קצובים לו"
ובכל זאת מצער לראות אנשים שלא נותנים את התמורה שמוחבתם לתת לכסף שהלקוחות משקיעים אצלם...
בדיוק!נכתב ע"י גרף הול;887861:ראית את זה עם ה'אהל' ו'עצי הדקל'??
נכתב ע"י chavi9;887862:לך אין לפעמים פשלות? לא קורה שהוצאת משהו בינוני בגלל לחץ זמן מטורף/שגעונות של הלקוח/ סתם לא הצלחת להגיע למשהו יותר...?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים