דרוש מידע לא ברור !! מדוע יש מספרי מעקב שמופיעים ב17track אבל לא במעקב של דואר ישראל

• הוסף לסימניות
הנה למשל זה
ב17track כתוב שהחבילה מחכה לי בסניף
אבל בדואר ישראל אין שום נתונים על חבילה זו..
מישהו יודע ?
מישהו נתקל בזה ? (מניח שכן)
או שיש כלי מהימן יותר למעקב אחרי הדואר בישראל חוץ מ"מעקב משלוחים דואר ישראל"

• הוסף לסימניות
הנה למשל זה
מישהו יודע ?
מי אמר שחברת המשלוחים בישראל היא דואר ישראל?
ישנם מספרי שילוח שממירים אותם בארץ למס' אחר (די נדיר היום אבל קורה)

הוא אתר טוב יותר מ17 TRAK

• הוסף לסימניות
מנסיון רב,
יש דברים שע"פ 17track הם עדיין תקועים בכניסה לארץ, ורק בדואר יש מידע.
יש דברים שמופיעים רק ב-17track ואילו במעקב בדואר לא כתוב מילה (אפילו שהם שלחו הודעה לבוא לקחת).
אין לי הסבר, יתכן שזה כמה חברות שמחליפים ידיים, אבל מאוד מומלץ תמיד לעקוב דרך שתיהם.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי חברת ship24?
שלחו לי למייל עדכון שהגיעה החבילה לארץ ב24/11 ומאז אין שום מידע
מישהו יודע איך אפשר לעקוב?

• הוסף לסימניות
יש דברים שמופיעים רק ב-17track ואילו במעקב בדואר לא כתוב מילה (אפילו שהם שלחו הודעה לבוא לקחת).
אני יודע איפה זה לפי 17track רק אין לי את המס' מדף כך שאני לא יכול לבקש
(וגם המס' מעקב מסתמא לא יעזור לי כי במחשבי הדואר הוא לא מופיע)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי חברת ship24?
שלחו לי למייל עדכון שהגיעה החבילה לארץ ב24/11 ומאז אין שום מידע
מישהו יודע איך אפשר לעקוב?
גם אני קיבלתי מייל שהגיע לארץ, ובאתר מופיע שזה הגיע ל... 'אזרבייג'ן'
זה נראה קשור ל EMS
זה האתר לעקוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הנה למשל זה
מישהו יודע ?
משלוחים שמתחילים בAS ונגמרים ב CN הם משלוחים של חברת דואר סין ומגיעים פה לחברת צ'יטה
גם אני פעם הסתבכתי עם זה עד שרשמו את הטלפון שלי ומאז מגיעות לי הודעות קוליות (הקראה של סמס) ואומרים לי מה מספר חבילה ומאיזה בית עסק קרוב אני צריכה לאסוף
צרו קשר עם חברת צ'יטה
072-3249689

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משלוחים שמתחילים בAS ונגמרים ב CN הם משלוחים של חברת דואר סין ומגיעים פה לחברת צ'יטה
גם אני פעם הסתבכתי עם זה עד שרשמו את הטלפון שלי ומאז מגיעות לי הודעות קוליות (הקראה של סמס) ואומרים לי מה מספר חבילה ומאיזה בית עסק קרוב אני צריכה לאסוף
צרו קשר עם חברת צ'יטה
072-3249689
סוף סוף מצאתי תשובה לנה שאני מחפש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה