כללי לא בשמים היא... מה דעתכם על הטיזרים? ו.....

• הוסף לסימניות
אפשר לעצב מודעה מרובת טקסט בצורה נעימה לעין ומושכת לקרוא.
זה דורש מומחיות וזמן.
שימוש באייקונים יכול לעזור
חפשי בשאטר infographic, לעיתים זה יכול לתת השראה לעיצובים מהסוג הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה מה להוסיף.

אבל להחמיא, יש!

הדף נחיתה, ממש יפה, מעביר את המסר קצר ותמציתי!

אולי לנסות ללכת על הכיוון שלו גם במודעה... מודגשים בו המוטיבים המרכזיים.

וכאמור אין רע בכך שאנשים מתקשרים לברר ולשאול.
יתירה מזו, לדעתי בנושא כה רגיש שמעורר המון סקפטיות, אדם (במקרה הזה אישה?) שיגלה אמון גורף בשיטה/סדנה/קורס/מפגש רק מהאינפורמציה שמועברת במודעה.. משהו שם לא בסדר.

לא מדובר כאן בתוסף תזונה.. זה חיים. זה נפש[ות].

הציבור לא טיפש וקצת מודעות יש. כל בר דעת מבין, שבמקרים כאלו, טיפול לא מקצועי יכול רק להזיק.

אז אישה ש"מרגישה חסומה / תקועה / וכו" שהמודעה תפסה אותה להרים את הראש ממצבה - לדעתי - לא תשתכנע להתחייב לתהליך רק בגלל מודעה מפוצצת בכל האינפורמציה שהיא צריכה. היא בהחלט תרצה לשמוע את הדברים בע"פ ולתת לאינטואיציה שלה להרגיש האם יש אמת, רצינות ומקצועיות מעבר לקו ובמוצר המשווק.

זו רק דעתי! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כבר - הטיזר לא קשור כלל למודעה - לא בעיצוב ולא במסר, ולכן חבל על הכסף.

לגבי המודעה -
אם היא יוצרת תהליך מכירה מובנה אין בעיה עם הרבה מלל (כמובן חובה שיהיה מסודר) לעומת עומס של אינפורמציה לא יעזור לה למכור אלא רק יפריע

צריך פה תהליך מובנה בסידור נכון, שיוצר חיבור רגשי טוב
(למשל - חסר לי פה מאוד עדויות, הצלחות, תועלות ברורות, ועוד כמה דברים)

מפתיע שבעלת העסק מצפה דרך האינפורמציה ליצור חיבור לתהליך טיפול - שהוא דבר רגשי
בקיצור-
המודעה כמו שהיא עכשיו, גם אם תוסיפי אייקונים ואינפוגרפיקה ומה לא - לא תשרת היטב את המטרה שלה, למרות שהצלחת סה"כ להתמודד עם העומס.

ועוד משהו שיכול לעזור - תבחרי פונט צר, כרגע בגלל רוחב הפונט הטקסט תופס הרבה יותר מקום ממה שצריך.

• הוסף לסימניות
רווח בין השורות אפשר לצמצם יותר. וגם טיפטיפה לכווצץ את הפונט
ולא לנגוע כזה חזק בשוליים. להתרחק מהם

• הוסף לסימניות
לא היה ברור שהמודעה מדברת על קורס ולא על הצעה לטיפול?
(תסתכלו על המודעה שהעליתי בעמ' 2 וספרו לי אם היא יותר טובה. מבחינת הבהירות בנושא? ממש תודה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1645692:
(תסתכלו על המודעה שהעליתי בעמ' 2 וספרו לי אם היא יותר טובה. מבחינת הבהירות בנושא? ממש תודה!)

בדיוק הלכתי לבקש הבהרה ... לפי התגובות התחלתי לחשוב שהבנתי לא נכון.

לכן המודעה לא פונה לאנשים 'עמוסים רגשית' כי אנשים כאלו לא אמורים לטפל באף אחד...

אני לא רואה מה בעלת העסק מתעקשת לחסוך בטלפונים של ברורים, שתתן 'ראשי פרקים' כך שאנשים שזה ממש לא מדבר אליהם לא יפנו, ומי שכן יתקשר- אדרבא- הנה כבר הושג שלב ראשון וכעת אפשר לשכנע אותו להגיע. כמו שמתווכים כותבים מינימום פרטים על דירה כדי שתתקשר ויהיה להם עוד מישהו בפנקס שאפשר להציע לו דירות.

אישית, כשאני רואה מודעות עם כ"כ הרבה מלל, זה נותן לי את התחושה שאין להם שום דבר חוץ ממה שכתבו.

ובלי קשר לעיצוב- אנשים באמת פונים ללמוד שיטות טיפול שעוזרות לחסימות/תקיעות/כל הבעיות שהיו לך עד עכשיו - במפגש חד פעמי?
מה הם עושים שם, מניחים פלסטרים?

• הוסף לסימניות
הדברים שנכתבים כאן ברמת התוכן לא מופנים לגרפיקאית כמובן אלא ללקוחה וכדאי לתת לה לקרוא כאן כמה דברים... כמו התגובה האחרונה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כבר כתבו - אבל תצמצמי בין השורות.

• הוסף לסימניות
חסר לי גם הרמוניה מסודרת של צבעים. ואולי בכלל צבעים יותר נקיים, קרים ופסטליים או שילוב.

• הוסף לסימניות
משהו כאן לגמרי לא ברור לי - כתוב בחלק העליון שמדובר בפגישה חד פעמית, ואילו למטה היקף הקורס 60 שעות, 18 מפגשים חד שבועיים????
בנוגע לעיצוב - דבר ראשון הייתי מורידה את כל החלק העליון עד הלוגו, אחר כך מעלה את השורה הקורס המבוקש נפתח שוב בבני ברק ואז הלוגו. את הקטע ?"יש לך הזדמנות..." משאירה כמו שהוא. את המלבנים - מצמצמת רווחים בין שורות. לפי ההרגשה האישית שלי אפשר בהחלט להוריד את הקטע במלבן השלישי (שתופס את כל רוחב העמוד) התחושה שלי כשקראתי את המלל הזה היתה שלא הבנתי ממנו כמעט כלום על הקורס ושזה סוג של "בלה בלה בלה" מקובל בסגנון המודעות האלו... השאלה אם הלקוחה מסכימה להוריד...
החלק התחתון - לדעתי, מעולה.
אם משאירים את שלושת המלבנים אולי תעשי שינוי בולט יותר בצבעים בין שלושתם.
הטיזרים מיותרים. אם בכל זאת רוצים - כדאי ללכת על משהו ברעיון - הנפש היא יהלום יקר וכדאי לשמור עליה... הרבה יותר רלוונטי למודעה. אבל לא צריך גם את זה. מקסימום הייתי כותבת - לקורס המבוקש בבני ברק --- עמוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1645692:

לא. זה לא ברור.
כי הטקסט מדבר על -
להרפא מהכאב, להיפטר מכעס, להשתחרר מפחדים
להירשם וחייך ישתנו לתמיד
ועל כך שזה לא מעבר וים וכו' -
זה פשוט מבלבל

אם זה קורס למטפלות הטקסט בכותרות מפספס את המטרה
גם הקטע של פגישה חד פעמית או קורס בהיקף כך וכך שעות

אבל כל זה נוגע לכתיבה ולא לעיצוב

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות. עד עתה לא התפניתי להגיב מחוסר זמן משווע.
אבל זה מאד עוזר לי.
בל"נ ברגע שיתאפשר לי אסביר את הנדרש ממני, ונסו לעזור לי ולמקד אותי כדי שיצא כמה שיותר מוצלח בעז"ה.
אז תודה, ואשמח לשמוע עוד דעות וחוות דעת, וכן עצות מקצועיות.
יישר כח!

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות. עד עתה לא התפניתי להגיב מחוסר זמן משווע.
אבל זה מאד עוזר לי.
בל"נ ברגע שיתאפשר לי אסביר את הנדרש ממני, ונסו לעזור לי ולמקד אותי כדי שיצא כמה שיותר מוצלח בעז"ה.
אז תודה, ואשמח לשמוע עוד דעות וחוות דעת, וכן עצות מקצועיות.
יישר כח!

• הוסף לסימניות
אני אתייחס בכל זאת לעיצוב, למרות שכמו שכבר כתבתי שהניסוח חייב להשתנות -
כזו כמות של טקסט דורשת עריכה מאוד מדוייקת
ולדעתי שימוש במגוון צבעים מאוד יקל על העין, ויצור זרימה טובה יותר, חשק לקרוא
תחשבי על הקוראת שמדפדפת בעיתון, משהו צריך לעצור אותה בעמוד הזה, ולשכנע אותה שממש כדאי לה להתעמק
וכן לצמצם את הכותרת למשפט אחד חזק (כרגע יש 3 כותרות ולוגו גדול)

• הוסף לסימניות
אריאל'ס היקרה, (וכל השאר)
איך המודעה הזו בעיניך מבחינת הלמעלה? יותר טובה?

קבצים מצורפים

• חצי.jpg
    KB 484.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לעניות טעמי
צריך לשנות פונט בכותרת.
להצר מעט את הפונט של המלל (משום מה עכשיו הוא רחב יתר על המידה).
להעביר את הלוגו לתחתית העמוד וליצור שם שוליים רחבים יותר.

לא קראתי את כל התגובות עד כאן, אבל הייתי ממליץ מאוד לקחת קופירייטר\ית מקצועי\ת.
כרגע המודעה מדברת בשפה של הרופא, לא של החולה. וזה חבל.
צריך להתמקד יותר בבעיה של החולה, להדגיש אותה, ולספר לו שיש מוצא ואת דרכי הטיפול לתמצת בקיצור נמרץ.

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה