לא דרופבוקס

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתמול נחשפתי לשירות חדש שניתן בחינם בדומה לדרופבוקס המוכר בשם owncloud רק שהוא מספק 6GB חינם

בלי לקשקש הרבה אלו התכונות שלו בקצרה

• נגן מוסיקה משולב (יש סטרימינג).
  • עורך טקסט (עם הדגשות של קוד כמובן).
  • גלריית תמונות.
  • לוח שנה
  • סימניות
  • אנשי קשר
  • מקסימום גודל לקובץ יחיד 2GB
  • ממשק WEB תומך גרור וזרוק.
  • תוכנת סינכרון לווינדוס מק ולינוקס (כמו בדרופבוקס)
  • תקשורת מוצפנת (דרך הדפדפן).
  • תמיכה ב-WebDAV
וזאת פלטפורמת קוד פתוח אז כל מי שרוצה יכול להוריד את התוכנה, לחבר אותו לשרת ולהנות. (באופציה הזאת יש גם יכולת הרחבה עם תוספים)
עד כאן בקצרה
http://owncloud.org/

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
זה עדיף מדרופבוקס? מהירות ההעלאה כאן לא עושה בעיות?

• הוסף לסימניות
שים לב שההרשמה היא מפה כעת https://owncube.com/
מהירות העלאה תלויה ברוחב פס העלאה שיש לך, לא הרגשתי בעיות כלשהם בהעלאת קבצים.
אם זה עדיף מדפרופבוקס? תלוי מה יותר נח לך, לפי איך שזה נראה לשירות הזה יש יותר יכולות וזה רק הולך לגדול בקרוב כי עכשיו כל אחד יכול לפתח לזה תוספים (בדומה לפיירפוקס)
אחד הדברים שנוחים לי בו זה שאפשר להעלות קבצים על ידי זריקה לחלל הדפדפן בלי ללחוץ על כפתורים למינהם.

נ.ב. עכשיו הם שינו קצת את המשחק והם נותנים 5GB מקום ומי שמצרף חבר מקבל 1GB מתנה.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שיש עוד חברות שמספקות את השירות הזה עם אותה תוכנה בדיוק (היא קוד פתוח זוכרים)
אני הייתי מעדיף להתקין מפה כי הם משתמשים עם הגרסה האחרונה של התוכנה 4.0.6
ואותו דבר הם נותנים 5GB
https://portknox.net/en

עריכה: אני רואה שיש לו קצת מגבלות בחברה האחרונה שנתתי, אי אפשר להעלות יותר מ100MB ולא כל התוספים מאופשרים...

• הוסף לסימניות
אם כבר אחסון בענן יש את השרות של otixo שמחבר בין חשבונות
google drive, dropbox, picasa, skydrive או סתם שרת ftp ועוד....
וגם אפשר לחבר כמה חשבונות שונים של גוגל דרייב ודרופבוקס...
OTIXO כניסה מכאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה