עזרה לא החזירו לי כסף על הכרטיסים שביטלתי בעולים לירושלים

• הוסף לסימניות
בתאריך 4/8 רכשתי 2 הזמנות לעולים לירושלים
אחת על סך 210 אחת על סך 480,
היתה לי טעות במספר הכרטיסים אז ביטלתי מיד את הכרטיסים ורכשתי 3 הזמנות חדשות,, בדקתי גם שההזמנה מבוטלת,
גם כתבתי לכרטיספון ביצירת קשר שביטלתי,
ראוי למיין שלא קיבלתי מייל על הביטול אבל כשניסיתי להכנס שוב לביטול עם מספרי ההזמנות היה כתוב שההזמנה מבוטלת,
ראיתי שציינו כאן שלוקח זמן לקבל את ההחזרים אז הנחתי לזה ושכחתי,
היום אני עוברת על החודשים האחרונים ורואה שאין החזר!!!!
בנוסף אני לא מוצאת את המייל עם מספרי ההזמנה מה עושים???????
יש עוד מישהו שזה קרה לו?

• הוסף לסימניות
בתאריך 4/8 רכשתי 2 הזמנות לעולים לירושלים
אחת על סך 210 אחת על סך 480,
היתה לי טעות במספר הכרטיסים אז ביטלתי מיד את הכרטיסים ורכשתי 3 הזמנות חדשות,, בדקתי גם שההזמנה מבוטלת,
גם כתבתי לכרטיספון ביצירת קשר שביטלתי,
ראוי למיין שלא קיבלתי מייל על הביטול אבל כשניסיתי להכנס שוב לביטול עם מספרי ההזמנות היה כתוב שההזמנה מבוטלת,
ראיתי שציינו כאן שלוקח זמן לקבל את ההחזרים אז הנחתי לזה ושכחתי,
היום אני עוברת על החודשים האחרונים ורואה שאין החזר!!!!
בנוסף אני לא מוצאת את המייל עם מספרי ההזמנה מה עושים???????
יש עוד מישהו שזה קרה לו?
לי עדיין לא החזירו ונואשתי מלדבר איתם

• הוסף לסימניות
הסכום לא כזה גבוה, אבל הפרנציפ יותר
שלחו אותי 8 פעמים מידע פון למינהל קהילתי רמת שלמה וחוזר חלילה עש שיתייאשתי (בעיני זה סוג של גזל)

• הוסף לסימניות
הסכום לא כזה גבוה, אבל הפרנציפ יותר
שלחו אותי 8 פעמים מידע פון למינהל קהילתי רמת שלמה וחוזר חלילה עש שיתייאשתי (בעיני זה סוג של גזל)
אני פונה להגנת הצרכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה