קורונה לא הצהרתי על בידוד- מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני שכירה, לא עובדת כשבועיים וחצי ,בהתחלה בגלל שאני ובעלי היינו חיוביים, וכשאני יצאתי בן ה4 התגלה מאומת ואחריו בן השנתיים, ויש עוד תינוק בן 5 חודשים שעדיין שלילי...
העניין הוא שלא הצהרתי על בידוד למשרד הבריאות כי חשבתי שאם הם התקשרו להודיע על בידוד זה מספיק,
עכשיו נשארתי בלי ימי מחלה ובלי סידור לילדים...
באתר של משרד הבריאות לא מצאתי תשובה,
אשמח לעזרה מהמבינות מה ניתן לעשות למפרע והאם יש אפשרות להצהיר על בידוד של הילדים ולקבל תשלום לפחות על ימי הבידוד שנשארו למרות שאני כבר מחלימה.
תודה מראש...

• הוסף לסימניות
נסית להגיש עכשיו? קדם כל תצהירי.
תנסי מהתאריך הכי רחוק ותתקדמי.
גם אם תצהירי מהיום זה משהו.
הרי בן ה5 חודשים נחשף כרגע למאומת. אז מעכשיו קדימה אין לך בעיה. תנסי אחורה. ארבעה ימים זה בטח אפשרי אבל אני נסיתי שבוע ולא היה בעיות.

• הוסף לסימניות
נראה לך שיתנו אפילו שאני לא חייבת בידוד?

• הוסף לסימניות
המרפאה לא יכולה להוציא אישור מחלה למי שמאומת?
הרי הבעיה בלקבל אישור מהמרפאה על בידוד היא שזו לא מחלה, אבל למי שמאומת כן יש מחלה...
במקרה כזה זה יכול לכסות לך את כל הימים, אלא אם כן בעלך היה מאומת לפנייך, ואז אין לך אישור לימים עד שאת נהיית מאומתת.

• הוסף לסימניות
המרפאה לא יכולה להוציא אישור מחלה למי שמאומת?
הרי הבעיה בלקבל אישור מהמרפאה על בידוד היא שזו לא מחלה, אבל למי שמאומת כן יש מחלה...
במקרה כזה זה יכול לכסות לך את כל הימים, אלא אם כן בעלך היה מאומת לפנייך, ואז אין לך אישור לימים עד שאת נהיית מאומתת.
יש לי אישור מחלה על הימים שאני הייתי מאומתת,
הבעיה היא שבימים של הילדים נגמרו לי הימי מחלה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם
אם יש לי ילד שמאומת עד שבת,
אם אני מצהירה עליו עכשיו כמה ימים זה נחשב שאני מקבלת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה