כללי "לא התאים לצרכים שלי העבודה שעשית

• הוסף לסימניות
לי היה סיפור דומה עם תלמידה, היא אחת שיש לה בטחון עצמי ברמת על, והיא בטוחה ב100% ברמת ידיעותיה, היא ביצעה עבודה ללקוח, ובלשון המעטה הוא לא היה מרוצה, היא שיתפה אותי בתהליך ובצורת הדיבור של הלקוח, ואני הסכמתי איתה כמעט, רק ביקשתי קודם לראות את העבודה המקצועית שהיא שלחה לו, היא שלחה לי את העבודה, ואת האמת, הבנתי את הלקוח לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
הסיפור שאת מציגה לא דומה. היא לא דיברה על תלמידה. ותמיד יכול לקרות שלקוח אחד לא מרוצה. אבל יש דרכים מקובלות לעצור עבודה משותפת. ומן היושר לשלם שכ"ט לפחות.

וגם במקרה שציינת, צריך לבדוק על סמך מה הלקוח פנה אליה (אם על סמך ידיעה שהיא מתחילה ומחיר נמוך, או שהיא עשתה מעצמה יותר ממה שהיא - אז זו בעיה) וכן האם לא ניתן במעט רצון טוב מצידה ומצידו לעשות סוויצ' כדי שיהיה מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;2125221:
אריאלס',
אם תרשי לי, אני חושבת שהמחירים הגבוהים של מתחילים נובעים מחוסר התמצאות בשוק.
מה לעשות שמחירים זה משהו שבעלי מקצוע לא משתפים קולגות.
אז מנחשים. לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי.
גם אני בתחילת תחילת עבודתי, מיד כשיצאתי מהסמינר, קיבלתי הצעה מסוימת. לא ידעתי מה המחירים המקובלים, שאלתי מישהי אחת שאמרה לי מחיר ואותו נתתי, אח"כ התברר שהוא היה מופקע לחלוטין והעבודה שלי הייתה בהחלט של מתחילה. לא נעים, אבל זה קרה מתוך תמימות.
אולי אם היינו משתפים במחירים (ואפשר גם אנונימי - אבל עם פירוט שייתו אינדיקציה למקצועיות כמו שנות וותק וכמה לקוחות מתעסקים איתם בחודש) אז המצב היה טוב יותר.

צודקת.
(למרות שבמקרה שלך, ממה שראיתי, גם העבודות ה"מתחילות" היו ממש טובות)
סה"כ כל עוד אנחנו מנסות לעשות את הכי טוב שאפשר - זה בסדר.
וגם ברור שיש אחריות לשני הצדדים -
ללקוח יש אחריות לוודא שהוא עומד לקבל משהו שתואם את הדרישות שלו.

מצד שני..... הייתי עדה למקרה, ותיארתי אותו.
בתור צד נוסף בדיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali;2125352:
הסיפור שאת מציגה לא דומה. היא לא דיברה על תלמידה. ותמיד יכול לקרות שלקוח אחד לא מרוצה. אבל יש דרכים מקובלות לעצור עבודה משותפת. ומן היושר לשלם שכ"ט לפחות.

וגם במקרה שציינת, צריך לבדוק על סמך מה הלקוח פנה אליה (אם על סמך ידיעה שהיא מתחילה ומחיר נמוך, או שהיא עשתה מעצמה יותר ממה שהיא - אז זו בעיה) וכן האם לא ניתן במעט רצון טוב מצידה ומצידו לעשות סוויצ' כדי שיהיה מרוצה.

לא הבנת. התלמידה יצאה כבר לשוק העבודה, וזו הייתה עבודה פרטית שלה, היא סה"כ שיתפה אותי בסיפור, ואני הייתי כצופה.

• הוסף לסימניות
אם הגרפיקה עומדת ברמה הנאותה של 'גרפיקה מקצועית', את ה'התחברויות' שלו יחפש הלקוח בשיחות נפש אצל הפסיכולוג - לגרפיקאי - ישלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה