- הוסף לסימניות
דוגמא מעולה לפרוטקציה ראויה.באמת חושבת שכמנהלת עוד מגיעה לי הפריבילגיה שהבן שלי יתקבל מחוץ לפרוטוקל. רק אלי מתקשרים 24/6 על כל בעיה או קריזה או...
דוגמא מעולה לפרוטקציה ראויה.באמת חושבת שכמנהלת עוד מגיעה לי הפריבילגיה שהבן שלי יתקבל מחוץ לפרוטוקל. רק אלי מתקשרים 24/6 על כל בעיה או קריזה או...
זה בדיוק נקרא צרכי הארגון!בן של מטפלת
צריך להרשם תמיד לכמה מקומות בעיקר במעונות עם ביקוש שעולה על היצעגם אנחנו בסירה הזאת.... לא יודעת מה יהיה.
מערב בני ברק...אולי תכתבי מאיזה איזור את, יש עדיין מעונות עם מקומות פנויים קצת, במיוחד אם זה פעוט או בוגר
שאלו אותי כמה שאלות בקשר לצורכי ארגון
ואני מאיפה צריך לדעת ? אז שאלתי אותה :
* לצורכי ארגון יש כמות, הכמות היא 10% מכל קבוצת גיל
אם יש בתינוקייה 20 ילדים צורכי ארגון מאפשרים למנהלת 2 מקומות לשיקול דעתה
אם בכיתת גמולים יש 28 ילדים זה נותן לה 3 ילדים לבחירתה וכן הלאה
לכן במעון שלה יש 10 ילדים שהם צורכי ארגון
* גם אם יש ילדים שמתקבלים על תקן צורכי ארגון אסור בשום אופן למנהלת להכניס למעון ילד או נכד שלה (למעון שאותו היא מנהלת)
כנ"ל לגבי מטפלת אסור להכניס למעון ילד או נכד של מטפלת במעון.
*המנהלת לא צריכה לתת דין וחשבון מה השיקולים שלה בקלת ילד על תקן צרכי ארגון.
1. זה לא נכון, מקבלים במקום 10% צרכי ארגון כמקובל רק 7% צורכי ארגון במקרה המדוברכמה תיקונים:
1. לא בכל מקרה יש צורכי ארגון. רק במקרה ונשאר מקום בכיתה אחרי ששיבצו בה את כל הממשיכים, רווחה, חד הורי, ואז צורכי ארגון. לי במעון יש כיתות שהתמלאו ממשיכים ואין בהם צרכי ארגון.
2. במעון שאני מנהלת לומדים ילדיי. אין שום בעיה עם זה, מאושר ע"י הפיקוח. אולי יש הבדל בין מחוז למחוז. במחוז ירושלים הפיקוח מאפשר זאת. גם חברותיי, המנהלות מירושלים, הילדים שלהם במעון. השבוע דיברתי טלפונית עם מפקחת מחוז ירושלים, סיפרתי לה שילדיי רשומים, היא הגיבה בהסכמה מלאה. זה נוהל מקובל ותקין לחלוטין.
3. בן של מטפלת יכול להרשם למעון בתנאי שלא ישובץ בכיתה בה עובדת אימו.
4. צרכי ארגון, אכן, נתונים לשיקול עצמאי של ההנהלה, אין ביקורת על השיבוצים במקומות האלו וזו החלטה פרטית של ההנהלה.
1. זה לא נכון, מקבלים במקום 10% צרכי ארגון כמקובל רק 7% צורכי ארגון במקרה המדובר
2. פיקוח ? של הרשת שלך או של התמ"ת...?
תקנות התמ"ת תקפות בכל המחוזות..אין לירושלים דין אחר...
היא אמרה לי "זה מה שיענו לך במגזר" תקנות התמ"ת אוסרות זאת.
3. יש דבר שמכונה "אתיקה מקצועית" המפקחת שלך שמעה על זה..?
4. צודקת
שאלו אותי כמה שאלות בקשר לצורכי ארגון
ואני מאיפה צריך לדעת ? אז שאלתי אותה :
* לצורכי ארגון יש כמות, הכמות היא 10% מכל קבוצת גיל
אם יש בתינוקייה 20 ילדים צורכי ארגון מאפשרים למנהלת 2 מקומות לשיקול דעתה
אם בכיתת גמולים יש 28 ילדים זה נותן לה 3 ילדים לבחירתה וכן הלאה
לכן במעון שלה יש 10 ילדים שהם צורכי ארגון
* גם אם יש ילדים שמתקבלים על תקן צורכי ארגון אסור בשום אופן למנהלת להכניס למעון ילד או נכד שלה (למעון שאותו היא מנהלת)
כנ"ל לגבי מטפלת אסור להכניס למעון ילד או נכד של מטפלת במעון.
*המנהלת לא צריכה לתת דין וחשבון מה השיקולים שלה בקלת ילד על תקן צרכי ארגון.
מה?! איזה אנשים הזויים יש בעולם!!!ואגב, סיפור שקרה לי השבוע. התקשר אלי בן אדם, הזדהה כעובד משרד התמ"ת וביקש לבדוק גבייה שלנו לאחת המשפחות במעון. כיון שכידוע היום המעונות תחת משרד הכלכלה, וכל העובדים מזדהים כך התחלתי לשאול אותו שאלות לגבי זהותו ומעמדו, הבנ"א התברר כשקרן שרצה לסדר לחבר שלו גבייה לפי דרגה 3 למרות שעדיין לא קיבל זכאות לדרגה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים