דרוש מידע לא התקבלנו למעון...

• הוסף לסימניות
במוקד התמ''ת מתנערים מקשר לועדת הקבלה.
גם לא נותנים טלפון לפניה.
אומרים שמנהלת המעון צריכה לתת תשובה - היא טוענת שזה הם...

• הוסף לסימניות
בעניין דומה,

בני נולד לאחר תקופת הרישום. ביקשתי להכניס אותו לרשימת המתנה למעון, שיפנו אלי במידה ויתפנה מקום.
קיבלתי תשובה שאפשר להרשם לרשימת המתנה, אך עלי לשלם 133 ש"ח דמי רישום. דמי הרישום לא יוחזרו במידה ולא יתפנה מקום והילד לא ייכנס.
לטענתם, דמי הרישום מוחזרים רק לילדים שנרשמו במועד ולא התקבלו, ילדים שנרשמו לאחר המועד דמי הרישום לא מוחזרים כלל.
נשמע לי משונה מאוד, מישהו נתקל בזה? האם זה אכן חוקי?

• הוסף לסימניות
אני בהלם מכך שיש טעם בהגשת ערעור ולא עשיתי זאת.
הבנתי שערעור שייך רק למשפחות עם נתונים קשים מאד, מצב סוציואקונומי נמוך במיוחד, וכדו'. ב"ה אני לא נמנית על הקטגוריות הללו, אלא רק אישה פשוטה שעובדת משרה מלאה עם שלושה תינוקות מגיל שנה וחצי ומטה....

(רשמתי את בנותיי למעון שונה מהשנה הקודמת, וקיבלתי תשובה שלילית מהועדת קבלה, מתוך 95 ילדים שנרשמו - הם מס' 80 ו- 81 ברשימה.... בקבוצת גיל ישנם 55 ילדים).

• הוסף לסימניות
בעניין דומה,

בני נולד לאחר תקופת הרישום. ביקשתי להכניס אותו לרשימת המתנה למעון, שיפנו אלי במידה ויתפנה מקום.
קיבלתי תשובה שאפשר להרשם לרשימת המתנה, אך עלי לשלם 133 ש"ח דמי רישום. דמי הרישום לא יוחזרו במידה ולא יתפנה מקום והילד לא ייכנס.
לטענתם, דמי הרישום מוחזרים רק לילדים שנרשמו במועד ולא התקבלו, ילדים שנרשמו לאחר המועד דמי הרישום לא מוחזרים כלל.
נשמע לי משונה מאוד, מישהו נתקל בזה? האם זה אכן חוקי?

ממש ממש לא חוקי.
אבל אם זה ייתן לך סיכוי יותר מאחרות ויראה להם שאת אכן רוצה מאד מקום אולי שווה לך.
דמי הרישום לא מוחזרים במקרה ואת ביטלת מקום ובכל מקרה רשימת המתנה לא נקראת רישום.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא חוקי.
אבל אם זה ייתן לך סיכוי יותר מאחרות ויראה להם שאת אכן רוצה מאד מקום אולי שווה לך.
דמי הרישום לא מוחזרים במקרה ואת ביטלת מקום ובכל מקרה רשימת המתנה לא נקראת רישום.

תודה על התגובה, גם לי זה היה נשמע לא הגיוני.
האם את יודעת על מקור מוסמך שאוכל להוכיח להם את זה? או מישהו מוסמך שאוכל לשאול אותו על כך?
לא נראה לי שהתשלום של ה-133 ש"ח ייתכן לי סיכוי יותר מהאחרות, גם ככה רשימת ההמתנה עומדת על יותר מ-10, הכניסה לרשימת ההמתנה היא השתדלות בלבד, אני לא תולה בזה הרבה תקוות. וממש ממש לא מתחשק לי לשלם לשם כך את הסכום הנ"ל.

• הוסף לסימניות
איך יודעים האם התקבלנו למשפחתון?

• הוסף לסימניות
דברי עם הרכזת משפחתונים.
אצלינו בירושלים כבר היו שיבוצים למשפחתונים.

• הוסף לסימניות
המשרד בבני ברק לא עונים לטלפו בשום שעה של הימממה
איך עוד אפשר לברר?

• הוסף לסימניות
המשפחתונים בבני ברק מנוהלים זוועה!

לא עונים לטלפון, שהיתי מגיעה לשם פיזית, הרכזות לא היו נמצאות. וגם אם היו, לא היו רוצות לדבר איתי
שירות מזעזע!!!!

שאלה אחרת- קיבלתי דרגה גבוהה מזו של השנה כי היה לי עדכון במשכרות של 100 ש"ח!
האם משהי נסתה להגיש ערעור לתמת על כזה דבר?
אודה לעצה מה לעשות זה הפרש משמעותי

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על מעון פנוי באזור דובק - מכון מור בבני ברק?

רשמתי את הילדה ל2 מעונות, לשניהם לא קיבלו אותה.
מה עושים במצב כזה?

זה הולך רק עם פרוטקציה?
אין לי איפה לשים את הילדה שנה הבאה. :(

• הוסף לסימניות
כולנו באותה סירה... משנה לשנה זה ניהיה יותר גרוע.
אין מספיק מעונות!
ויש אזורים שגם במשפחתונים אין מקום.

אם אין לך ברירה תנסי אולי משפחתון.

• הוסף לסימניות
משפחתונים הבנתי שגם אין מקום והרישום הסתיים.
חוץ מזה שממש רציתי מעון...

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת אבל אולי תנסי להכנס לרשימת המתנה במשפחתונים.
לפעמים יש ביטולים.

תודה על התגובה, גם לי זה היה נשמע לא הגיוני.
האם את יודעת על מקור מוסמך שאוכל להוכיח להם את זה? או מישהו מוסמך שאוכל לשאול אותו על כך?
לא נראה לי שהתשלום של ה-133 ש"ח ייתכן לי סיכוי יותר מהאחרות, גם ככה רשימת ההמתנה עומדת על יותר מ-10, הכניסה לרשימת ההמתנה היא השתדלות בלבד, אני לא תולה בזה הרבה תקוות. וממש ממש לא מתחשק לי לשלם לשם כך את הסכום הנ"ל.

זה כתוב בצורה ברורה מאד באתר משרד הכלכלה בהנחיות רישום.
אבל אני אומרת לך מנסיון שאם תתווכחי יסמנו אותך כאמא נודניקית
ולא יודיעו לך לעולם שיתפנה לך מקום. למה? ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת