בעניין דומה,
בני נולד לאחר תקופת הרישום. ביקשתי להכניס אותו לרשימת המתנה למעון, שיפנו אלי במידה ויתפנה מקום.
קיבלתי תשובה שאפשר להרשם לרשימת המתנה, אך עלי לשלם 133 ש"ח דמי רישום. דמי הרישום לא יוחזרו במידה ולא יתפנה מקום והילד לא ייכנס.
לטענתם, דמי הרישום מוחזרים רק לילדים שנרשמו במועד ולא התקבלו, ילדים שנרשמו לאחר המועד דמי הרישום לא מוחזרים כלל.
נשמע לי משונה מאוד, מישהו נתקל בזה? האם זה אכן חוקי?
ממש ממש לא חוקי.
אבל אם זה ייתן לך סיכוי יותר מאחרות ויראה להם שאת אכן רוצה מאד מקום אולי שווה לך.
דמי הרישום לא מוחזרים במקרה ואת ביטלת מקום ובכל מקרה רשימת המתנה לא נקראת רישום.
מה המקור לזה?תשובות על ערעורים אמורות להתקבל מחר.
ככה אמרה המנהלת של המעון אצלנו.מה המקור לזה?
אני ממש במתח! זה לא הגיוני שלא יהיה לי איפה לשים את הילד!
תודה על התגובה, גם לי זה היה נשמע לא הגיוני.
האם את יודעת על מקור מוסמך שאוכל להוכיח להם את זה? או מישהו מוסמך שאוכל לשאול אותו על כך?
לא נראה לי שהתשלום של ה-133 ש"ח ייתכן לי סיכוי יותר מהאחרות, גם ככה רשימת ההמתנה עומדת על יותר מ-10, הכניסה לרשימת ההמתנה היא השתדלות בלבד, אני לא תולה בזה הרבה תקוות. וממש ממש לא מתחשק לי לשלם לשם כך את הסכום הנ"ל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים