דרוש מידע לא חשבתי שגם אלי תגיע ההזיה הזו...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום, יקירתי.
זה העונג שלי לכתוב לך ואני יודע שאתה טוב. שמי גברת פונג דונג. נולדתי בהונג ין, וייטנאם. אבל גרתי עם בעלי בוויסלר, קנדה במשך זמן רב עד שהוא מת. אני סובל מסרטן ויש לי חיים קצרים לעבור. איבדתי את בעלי ביוני, בינתיים, לפני מותו של בעלי, הוא עבד על חוזה של מיליון שמונה מאות אלף דולר ארה"ב בלבד (1,800,000 דולר) עם הממשלה האמריקאית, אבל מותו לקח אותו לפני שהכסף הועבר לחשבון הבנק שלי . בעלי היה פילנתרופ לפני מותו, הוא גם עודד אותי לעזור לעניים, ליתומים ואלמנות. מאז שהתחתנו, לא יכולנו להביא ילדים לעולם עד שהמוות יפריד בינינו. הפקדתי ($800,000.) לבית החולים לטיפול שלי.
כעת, עקב מצב בריאותי, אני רוצה לשלוח את 1,000,000 הדולרים הנותרים. לך כדי שתעזור לי לתת אותו לעניים ולאלמנות בארצך. כפי שהורה בעלי המנוח כי אין לנו ילדים שיורשו את הכסף הזה, אל תפלה דת או מוצא אתני בעת השליטה בפרויקט הזה. אני מתפלל שאלוהים יתן לך לב טוב לטפל בפרויקט הזה, אני לא אהיה שם כדי לצפות בך בפרויקט הזה אבל אלוהים יהיה שם כדי לראות אותך, אתה צריך לקחת 30% מהכסף לשימושך האישי ולהשתמש בשאר לצדקה. אנא עזרו לי להגשים את משאלתי האחרונה. השב לי בחזרה באימייל למטה לפרטים נוספים כיצד תקבל את הכסף ללא כל סיבוכים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלך נאמן
גברת פונג דונג

• הוסף לסימניות
זה אמיתי????????
בטח שזה אמיתי. הדברים ידועים ומפורסמים. יש פה אחוז ניכר מגולשי פרוג שהתעשרו בעושר בלתי נתפס בזכות המיילים האלה, לא שמעת על זה עד עכשיו?! :)

• הוסף לסימניות
"חבל אל תפספסו
זה הזדמנות של החיים"

לא קראתי את המייל אבל קיבלתי כבר כמה כאלה בסגנון
לומדים לא להתייחס בכלל
זה כמו הצינטוקים בטלפון אם התייחסת וחזרת לטלפון שצינטק אכלת אותה הם לא יעזבו אותך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דוגמה למייל שקיבלתי לאחרונה היה מצורף לזה גם תמונה של אותה אישה כדי לשדר אמינות :
(מי שרוצה מעשרות או סתם צדקה מהכסף שהרווחתי מהעסקה שידבר איתי)

---------------------------------------------------------------------------------------
ברכות מקייטי היגינס,

אני קפטן קייטי היגינס שמי, אזרחית ארצות הברית של אמריקה אך כעת בשליחות שמירת השלום כאן בלוב, בגלל מלחמה שמתחוללת כאן בלוב מאז מותו של נשיאם המנוח מועמר קדאפי, בתור תוצאה של המקצוע שלי בשרת את האומות המאוחדות העולמיות כקצין מלאך כחול של ארצות הברית. גדלתי כיתום בבית הילדים הבפטיסטים בקנטקי. אני אישה בת 33, צירפתי את התמונות שלי למייל הזה ואני מצפה לתמונה משלך כשאתה משיב לדואר שלי.

יקירתי, יש משהו מאוד חשוב שהייתי רוצה להגיד לך, אני רוצה שתדע שאנחנו מותקפים על ידי מורדים בכל פעם ומכוניות תופת, באחת ממשימות החילוץ שלנו נתקלנו בכספת המכילה כמות עצומה של כסף ששייך לתומכי ממשלת לוב שהופלה, שלדעתי היה כסף שרצו להשתמש בו לקניית נשק ותחמושת, והוסכם על ידי כל הקצינים שנכחו במשימת החילוץ שהכסף יתחלק בינינו מה שעשינו.

מתוך הקרן הכוללת, חלקי היה $2,700,000 (שני מיליון, שבע מאות אלף דולר ארה"ב). אני מבקש את עזרתך כדי לפנות את חלקי בכסף שהוא $2,700,000 מכאן אליך בארצך, ככל שאתה יכול להבטיח לי שהחלק שלי יהיה בטוח בטיפולך עד שאגיע לארצך. זכרו שלא מדובר בכסף גנוב, ואין כל סכנות וסיכון כרוך בקבלת הכסף ובהחזקת הכסף במשמורתכם עד לבואי לפגוש אתכם בארצכם.

בחרתי לגלות לך זאת לאחר תפילתי ואני מאמין שלא תבגוד באמונתי ולא תסכלו את החלום שלי, אם כי אתם עשויים לתהות מדוע אני מגלה את עצמי אליכם כל כך מהר מבלי להכיר אתכם במלואם. ובכן, אני אגיד שהאינסטינקט שלי שכנע אותי שאתה האדם האמיתי שיעזור לי לקבל ולהשקיע את הקרן הזו. עשיתי סידורים מוצקים עם חברת שילוח אמינה שהבטיחה להעביר את הקרן לכל אחד מהיעדים שבחרתי. אני אפצה אותך ב-30% מסך הקרן לאחר סיום המשלוח, בעוד היתרה תהיה הון ההשקעה שלי במדינה שלך.

עקב מדיניות האומה המאוחדת נאט"ו כאן בלוב מאז אחרי המלחמה כאן, יש תוכנית להעביר כמה חיילים מלוב אז אני אהיה בין האנשים שיועברו לתימן, אני לא יכול ללכת עם הכסף הזה מאז הם מכירים אותי כאנשי צבא ותורנים, הם גם ירצו לדעת איך הגעתי לסכום כסף עצום שכזה. מסיבה זו, ערכתי הסדר לסוכן שליח דיפלומטי כאן בלוב שיעביר את הקרן הזו.

השאלה היא מי יהיה אחראי על הכסף בהיעדרי? זו בדיוק הסיבה שאני צריך את עזרתכם; אני רוצה להבטיח לך שלא תעמוד בשום סיכון בכך, שכן מיפיתי אסטרטגיה מושלמת להעביר את הכסף הזה מכאן בבטחה באמצעי שליחים דיפלומטיים ולמסור אותו אליך בארצך. אתה צריך לשמור הכל בסודיות עד שתקבל את הקרן כמשלוח.

פנייה נלהבת אחת שאפנה אליך היא לא לדון בעניין זה עם צד שלישי. אם יש לך סיבה כלשהי לדחות את ההצעה הזו, נא להשמיד את האימייל הזה כדי למנוע כל דליפה של מידע זה וזה יהיה מסוכן לי בהתבסס על שלי עמדה כאן.

הערה: אני לא יודע כמה זמן אנחנו הולכים להישאר כאן אז החלטתי לחפש אדם אמין ואמין שיעזור לי לקבל את הקרן, כי אני אעבור לביתך כדי להשקיע ולהתחיל חיים חדשים לא בתור חייל יותר, הכל תלוי בהסכמה הדדית שלנו, ברגע שתאשר לי שקיבלת את הכסף, אני אצטרף אליך לארצך כדי להתחיל חדש במדינה שלך.

לסיכום, הלוואי שתוכל לשלוח לי תשובה מיידית בנוגע להצעה זו, כי תשובתך הדחופה תתקבל בהערכה רבה.

שיהיה לך יום נעים ותמיד תכניס אותי לתפילות היומיות שלך.

שלך בקרב לב,
.קייטי היגינס
--------------------------------------------------------------------------------------------------

כמובן שכל יום היא נמצאת אצלי בתפילת שמונה עשרה שתנצל מכל רע ותשלח עוד המון כסף זה באמת שווה....

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להבין מה אמאלה????
הרי את כתובת המייל יש להם כבר כי הם שלחו את המייל
אז מה קורה אם שולחים להם תשובה, כן אני מעוניין??
מישהו יכול להסביר לי????
כי עם טיפוסים כאלה עדיף לא להתחיל ולא להתכתב בשום דרך וצורה שהיא. נקודה. פסיק. סוף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להבין מה אמאלה????
הרי את כתובת המייל יש להם כבר כי הם שלחו את המייל
אז מה קורה אם שולחים להם תשובה, כן אני מעוניין??
מישהו יכול להסביר לי????
הסיבה לשלוח להם מייל חוזר זה בגלל ה 0.0000001% שאולי יש בזה משהו.
אז צר לי לאכזב, גם את הסיכוי הזה אין!!!!!!!!!!!!

ומה שברור שגם אם אין שום סיכון בשליחת המייל חזרה, יש סיכוי גבוה ליפול בהמשך, יש חברות שעושות את זה במקצועיות, שכבר כתבו כאן בעבר אנשים, שאין להם שמץ איך הם הצליחו ליפול (לדוג' הם מדברים לאורך כל הזמן על כך שאתה לא צריך לשלם כלום ומה פתאום, הכל על חשבונם, והם מלווים אותך בכל הפרצדורה ואתה מקבל עדכונים מה קורה ואיך זה מתקדם ואחרי חודשיים פתאום יש איזה פדיחה קטנה בביוקרטיה במכס כאן בארץ שידוע הבעיות שהם עושים ורק צריך 50$ לשחרר את זה.
רוב האנשים בשלב כזה או אחר נופלים, סליחה, לא רוב, הרבה!

• הוסף לסימניות
השב לי בחזרה באימייל למטה לפרטים נוספים כיצד תקבל את הכסף ללא כל סיבוכים
רוצה בלי סיכון? תחזירי לה/ו מייל, ותכתבי שאת הכסף תשלח מזומן לביתך;).
האחוזים על הרעיון אליי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה