חשב שכרלמי עלי לפנות?
אני צריכה עזרה מקצועית לגבי השכר שמגיע לי.
בוודאות גונבים אותי.
לא יורד לי מיסים. מילאתי טופס 101.חשב שכר
מילאת 101? אולי לא חתמת בסעיף ה' ואז יורד לך מס הכנסה 48 וביטוח לאומי של 12 אחוז?
אבל אני לא עובדת של התמ"ת.יש שירות של משרד התמ''ת אברר ואעלה בהמשך. אפשר להתלונן אנונימי, והם שולחים רו''ח בודק שכר מטעמם למוסד/מעסיק
לפני תקופה יצאה הוראה שחלק מהרו''ח צריכים לעשות השתלמות של בודק שכר בדיוק למטרה זו, של מעסיקים שעושקים את השכירים שלהם
לגבי תביעה, כדאי לשאול רב אם מותר לתובע פיצויים לפני תביעה לב''ד
כמובן אם מדובר במעסיק שומר תומ''צ
אין לי איךלבדיקת תלושים מקצועית , תוכלי לפנות אלי
זה שירות לכל השכירים - מטעם משרד התמ''ת. הם שולחים מישהו שבודק אם המעסיק שומר על זכויות השכיריםאבל אני לא עובדת של התמ"ת.
וגם לא רוצה שיחפרו להם, כי שערוריה מה שקורה שם
וזה מקום חרדי![]()
יש חברה שקוראים לה ינשוף תבדקי באינטרנטלא יורד לי מיסים. מילאתי טופס 101.
אני מקבלת את השכר מבעלות ולא ממשרד החינוך ישירות,
ועליתי על המון המון גניבות, חלקם הם אמרו לי שלא שמו לב ועוד בלבולי מח והתחילו לשלם.
אבל אני לא יודעת מה מגיע לי באמת.
וחוץ מזה הוא הלין 2/3 משכרי תקופה מאוד ארוכה, ממש ניסה לסבן אותי, ואני רוצה לתבוע פיצויים.
למי אני פונה.
אני בדיוק עכשיו בסימולטור שלהם.יש חברה שקוראים לה ינשוף תבדקי באינטרנט
הם עושים לך סימולציה של שכר
שווה לשלם להם כדי שיבדקו לך
ואואו הם העלו את המחיראני בדיוק עכשיו בסימולטור שלהם.
גנבו אותי חבל"ז....
אבל ינשוף לוקחים 18 אחוז, זה ממש הרבה כסף.
אני אברר על מקום זול וטוב. זה הון כסףואואו הם העלו את המחיר
אבל אולי זה עדין שווה?
כדאי להתייעץ עם רב,וגם לא רוצה שיחפרו להם, כי שערוריה מה שקורה שם
וזה מקום חרדי
קודם כל אני משתתף בצערך באמת באמתלמי עלי לפנות?
אני צריכה עזרה מקצועית לגבי השכר שמגיע לי.
בוודאות גונבים אותי.
מבדיקה ראשונית שלי, חתך לי כל חודש 3000.בדיקה של משרד הכלכלה זה בד"כ נגמר בחובות של מאות אלפי שקלים.
מתחילת 2021 הטיל משרד הכלכלה מעל 2,000,000 שקלים של קנסות ועיצומים כספיים על מעסיקים שלא שילמו כחוק.
במיוחד לפי מה שנשמע כאן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים