כללי לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל---

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בבעיה שפתאום בגימייל אין אפשרות של התכתבות בSMS?
בדר"כ ברשימת אנשי הקשר בצ'אט הופיע לי גם התכתבות של SMS וליד אנשי קשר אלו הופיע אייקון של פלא'- ומשום מה מאתמול נעלמה האפשרות, אשמח אם משהו פה ידע איך ומה לעשות..

• הוסף לסימניות
זה לא המקום הנכון, אני אני עונה...

פשוט להקיש מספר, ואח"כ לבחור שלח SMS

קבצים מצורפים

• 22222.jpg
    KB 26.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אם זה מישהו שכבר התכתבת איתו תקלידי מעל הרשימת צ'אט בשורה של "חיפש, צ'אט והודעות..."
את ההתחלה וזה יופיע לך (יפתח לך חלון צ'אט)

• הוסף לסימניות
ככה היה לי עד יומשישי ומאתמול פשוט משהו השתנה- מופיע רק האופציה ש הצ'אט בלי ההודעת טקסט

קבצים מצורפים

• 9865.jpg
    KB 15.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;725368:
אם זה מישהו שכבר התכתבת איתו תקלידי מעל הרשימת צ'אט בשורה של "חיפש, צ'אט והודעות..."
את ההתחלה וזה יופיע לך (יפתח לך חלון צ'אט)

לא את חלונית הצ'אט אני מבקשת, את שליחת הSMS אני צריכ ודחוווף.

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בבעיה? מכיר? שמע פתרון??

• הוסף לסימניות
זה לא משנה הצ'אט וההודעות טקסט זה ביחד שם
אבל תנסי למטה אמור להיות לך איקון של צ'אט ולידו עוד אחד.
תלחצי על השני
מגיע לך?
(לא יכולה להעלות תמונה כי הג'ימייל שלי מעוצב אחרת )

• הוסף לסימניות
מה הפירוש הג'ימייל מעוצב אחרת? ולכן אי אפשר להעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
הסתדרתי ב"ה
תודה לכוווולם.

• הוסף לסימניות
ספרי רק כדי שנדע אם ניתקל בזה עם אחרים

אצלי הצ'אט נמצא בצד שמאל- יותר נוח לי ככה, ולכן אין לי אייקונים למטה...
לא משנה, העיקר הסתדרת

הצלחות

• הוסף לסימניות
איך הסתדרת?
גם לי יש את אותה בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דשא;725515:
איך הסתדרת?
גם לי יש את אותה בעיה.

יש לי אתרוג ומחלקת הנדסה- אחד הנציגים בשם מנשה, עזר לי- אני נותנת לך את השם שלו כי עברתי שמה מנציג לנציג וכבר כמעט הרמתי ידיים- כי הם לא ידעו על מה אני מדברת ובסוף הוא סדר את זה.

• הוסף לסימניות
והיום היגיע תורי........ :(

מישהו יודע פתרון?
אני לא מאותרגת כך שאני לא יכולה לפנות למנשה......

סמייל? איך הסתדר לך?

• הוסף לסימניות
גמלי זה קרה,

הצלחתי להחזיר אתזה כך:

תלחצי על "הגדרות" (האייקון בצד שמאל)
"חזור למראה ישן באופן זמני"
ואז שוב "החלף למראה חדש"

אצלי זה עבד-----

• הוסף לסימניות
ואצלי זה פשוט החליט להסתדר מעצמו............. :)
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה